Bocs a címért, tényleg fáradok. Szóval az eheti dolgok:

1. az adventi ajándék unokahúg nr3/keresztlány nr2-nek fELtétLEnÜl. Ez most a legfőbb.

2. horgolt állat (váááá, már leírni is utálom, pedig jó lesz!)

3. éjfél előtt lefeküdni

Ez most megint nem tűnik soknak, ilyenkor mindig úgy képzelem, hogy majd még egy csomó minden másra is jut majd időm, de aztán sosem. De nem baj, minden héten egy kicsit jobban el tudom ezt fogadni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr584903199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaronpirostelenkek 2012.11.13. 23:00:49

Nagyon motiváló a heti terv, amióta írod, én is pontosabban megfogalmazom, és kifejezetten hatásos:) sajnos nekem is inkább egy minimumot kell belőni, sokszor még az is nagyon soknak tűnik... De mindenképp segít, köszi az ösztönzést, hajrá-hajrá!
P.s.: látom, nem csak én nem bírok időben elmenni aludni, pedig reggel akár 10 rövidke perc is milyen jól jönne..

nyaronpirostelenkek 2012.11.13. 23:03:31

Jaaaj most fogtam csak föl a címet, pedig már nem először nézem... Vááá úgy tűnik, nem is tudom, mennyire fáradt vagyok! Pedig jó:)) már ha az ember felfogja;)

nux vomica 2012.11.15. 00:37:29

Nem baj, ha néha lazábbra veszed és csak L-lel sétálgatsz, míg szép ősz van.
Jók a címeid:D

nyaronpirostelenkek 2012.11.20. 00:18:59

Kepzeld, mi tortent: csak futok magam utan, mindig egy csomo dolog jar a fejemben, hogy mi mindent kene/ lehetne meg megcsinalni.. Tegnap megneztem a listat, hogy mivel is kezdjem, es csodalkozva konstataltam, hogy mindent kihuzhatok rola:))) ezzel egyidejuleg persze mar megszuletett a kovetkezo, de uj het is indul, teljesen rendben van. En voltam a legjobban meglepodve;) Ugy tunik, mukodik a dolog:))) koszi a tippet!:)
P.s.: csak az egy "idoben lefekves" nem akar sehogy se osszejonni... Te hogy allsz vele? Es mi az eheti terv?:)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.20. 14:20:51

@nyaronpirostelenkek: hú, szuper :) jó érzés lehetett. Én egyelőre szaladok, de az, hog yreferálnom kell a blogba, elég erős motiváció. Nem sülhetek fel :)
süti beállítások módosítása