Bécsben sem vagyunk ám elzárva a kultúrától, pénteken itt járt a Cimbaliband, nagyot buliztunk a kisrigóval. 

 

ah, de jó volt egy kis ereszdelahajam*. Kárpótolt kicsit a két évvel ezelőtti kihagyott Quimby koncertért az Ost Klubban (aznap doktoráltam, szóval az a koncert nekem járt volna, de a terhességi hányinger győzött). Lilin kívül csak egy kisgyerek volt, Barátnőmfia Marci, ketten egész este az első sorban táncoltak, mindenki nagy derültségére. Nagyon jól bírták, pedig elég hangos volt, meg késő is volt már, de láthatóan mindketten elemükben voltak. A kiscinege meg egyébként ha zenét hall, akkor már rúgja le a cipőjét, táncolni valamiért mezítláb szeret, nagyon vicces aztán a rózsaszín harisnyán a fekete tappancs. A táncházra már nem maradtunk, tényleg késő volt már, de azért jó volt, és találkoztam egy csomó évek óta nem látott ismerőssel is, milyen régen lakom már itt, hogy vannak ismerősök, akikkel már nem tartom a kapcsolatot :D

 

*erről jut eszembe, kórista koromban Hollandiában léptünk fel, és az egyik karnagy képes volt lefordítani a bevezetőben az ereszd el a hajamat let my hair go-ra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr925827539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2014.02.23. 09:59:53

Biztos jó volt, kár, hogy nekem a Cimbaliband-ról az egyetlen emlékem, hogy le kellett tiltsam őket a youtube-on, mert kellemetlenül nyomultak állandóan. De lehet, hogy ez az informatikus barátjuk bűne és nem az övéké :-)

hbogi87 2014.02.23. 14:16:30

Let my hair go???! AZ kemény!! :D

caravela 2014.02.23. 18:41:35

Solymász!!! Hollandia de király volt :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2014.02.23. 22:21:39

@Gem: én a pozitív tapasztalataimra (emlékeimre) figyelek :)

nux vomica 2014.02.27. 23:03:59

Örülök, hogy ilyen muzikális.Majd még megéred, hogy kiscinege rángat el táncházakba.
süti beállítások módosítása