Lemondtam az egyik telefonelőfizetésemet a háromból és aztán kaptam egy levelet a cégtől,hogy eljött a búcsú ideje.

 

Integetnek utánam és integessek vissza. (Küldtek egy zsebkendőt is, integetni vagy sírni.)

Már itt majdnem elhatároztam hogy visszamegyek hozzájuk. :)

A belső oldalon pedig egy ajánlat, hogy ha mégis meggondolnám magam, akkor egy évig megtartják a számomat és ha visszajövök akkor kétszer annyi pénzt kapok a számlámra mint amennyit feltöltök, meg ajándékperceket, meg egy piros ferrarit lánccal.

Csak megemlítem, hogy (Magyarországon) a Vodafone egy nappal azután, hogy nem töltöttem pénzt a telefonra, megszüntette a számomat és nem is tudtam aktiválni még akkor sem ha fizettem volna érte. Persze lehet, hogy a voda is csak Magyarországon meri ezt így csinálni és ha lenne itt is a határon túl, akkor itt sokkal rendesebbek lennének ők is. Mert veletek az anyaországban bármit meg lehet csinálni de itt valahol Európában az ügyfelekre kézpénzként emberként gondolnak. :P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr371039531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.04.01. 19:42:08

Vodafonos tapasztalatom nekem is van bőven. Szerintem minimum 5 sim kártyám volt az elmúlt 3 évben, ha nem több. Persze van amelyiknek én felejtettem el a kódját, hiszen nme hasnáltam csak mikor otthon voltam.
A zsebkendő azon levélen, szerintem a legnagyobb ötlet amit telefontársaság kiadhatott, kitalálhatott. Az meg a csúcs, hogy a számodat is megtartják!!!
Komolyan!
Szerintem jobb ország keresve sem található (Ausztria). Csak így tovább!!
süti beállítások módosítása