Tegnap itt mar husvet volt kicsit,

megkaptuk a szokasos nyuszis meghivot:

 

 

 

 

 

ami a ceg logo fenyeben vicces:

Meg volt mindenfele finomsag, repa (nem) retek (igen) mogyoro, kis paradicsom, nagy paradicsom, ujhagyma, sajt, szolo, tobbfele korozott, feher kenyer, barna kenyer, dios kenyer, en hos voltam, mert ha mar leeroltettem a spenotot ebedre, akkor mar tartani akartam magam, ezert nemet mondtam a hazi kenyerben sult sonkara (efolotti frusztraltsagomat azonban kieltem :), raszoltam Benre, a zsido csoportvezetore, hogy ejnyebejnye, tan nem kene kenyeret ennie, erre azt mondta, oruljek, hogy sonkat nem kert, mert ugy mar ket bunt kovetne el, de igy csak egyet, mindenki jol jar :D) aztan lecsuszott ugy fel kilo csokitojas, aztan gyorsan visszamenekultem a laborba, pipettaztam kicsit, majd oles leptekkel elindultam a villamos fele, hogy engem var otthon a pakolas, keszulodes, de olyan jo meleg volt, es otthon ugyis csak egyedul lettem volna, szoval a campus szelerol visszafordultam, es csatlakoztam a kesoi mulatsaghoz. Kint ultunk az epulet elotti kis teren a padokon, rettenetesen bena osztrak borokat iszogattunk (hat, en egy fel poharig jutottam, annyira rossz volt, de ez a tobbieket lathatoan nem zavarta), minden korulottem ulo lanynak megmutattam az iPhone-on a kisnyulacskak fenykepet, ok meg cserebe egyeb futo kezimunka projectjeikkel szorakoztattak. A svedek virultak, mert naluk ez a kellemes 18 fok mar a legmelegebb nyarat jelenti, en epp, hogy nem faztam poloban, bluzban es zakoban. Jo volt, igazi szezonnyito kis beszelgetos, baratkozos, eszegetos cegbuli, az intercell jo ebben.

Pedig egyebkent nem szeretem az unnepek ilyen modon valo osszemosasat (ld menu sonkaval).

Jajj, a legviccesebbet el is felejtettem, az intercell megindult a lejton, es ceges indulot komponaltatott maganak. Jáj. Tegnap volt a bemutato, derult egbol villamcsapas, bar en pont lemaradtam rola (bementem a varosba), de mara mar feltettek az intranetre.

Nagy a kisertes, de nem untatok senkit az egesszel, csak a refrent gepelem be:

lets go right into the high times

and share a dance with all the smart vaccines

let them drive inside your system

give them a chance or otherwise you´ll miss them

they come to fill, to kill, to take and steal

but just for the good, as they want to heal

believe me, friends of the high times

you will have fun with the intercell vaccines

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr521057277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.04.10. 21:24:34

Nagy szerencséd van , hogy ilyen jó kis csapat van a munkahelyeden. Kellemesebb úgy dolgozni, hogy haverok, barátok vesznek körül!
Egy kellemes légkör, hangulat sokat dob a napodon!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.04.12. 11:46:55

az biztos! nem tokeletes a ceg, de a legkor az igazan jo!
süti beállítások módosítása