Rengeteg levelet kaptunk olvasóinktól, melyekben azt firtatták, hogy milyen érzés lehet borotvált szájjal enni, csókolni, beszélni, élni ?

"Kedves E.H. blog! Régóta olvaslak titeket, táltosbandi a kedvencem, mindig rágondolok mikor valami jó ér. Egy dolog zavar csak.Hogy nincsenek borotváltszájú pasik a blogban. plíz rakjatok be párat. Lávollak titeket. Sissy16 tanuló"

 

"Tisztelt Előretolt Helyőrség!

Lelkes olvasójuk vagyok, mióta elindult a blog.

Nagyon tetszenek az írások, különösen Táltos Bandi bejegyzései. Egy dolgot hiányolok csupán. Egy borotvált szájú férfit.

Amennyiben teljesíteni tudnák kérésemet, nagy örömet szereznének.

Köszönettel : Halász Mónika, Szekszárd"

 

"Hello.Gyurivagyok.Borotváltszájúférfi lesz?Éjjen Tátosbandi!"

 

Önök gondoltak már arra, hogy milyen érzés lehet leborotválni ajkainkat?

Nem? Sebaj. Az E.H. blog lelkes csapatának egyik önkéntese leborotválta száját, hogy kielégítse folyton elégedetlenkedő olvasóink kíváncsiságát.

 

T.B. : - Először furcsa volt, és meglehetősen fájt, de aztán sokkal jobb lett. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. Ajánlom mindenkinek.

 

 

 

12-153 : - Aki egyszer megérezte a vér ízét, soha nem felejti el. 

 


 

Geronazzo M. :- A műtétem óta folyamatosan borotválom, és nagyon meg vagyok elégedve a külalakkal. Sok pozitív visszajelzést kapok. 

 


 

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Aviszontlátásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr31117336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.05.12. 18:19:03

IRODALOM :
"Vaskos, nagy örmény ökle vonaglássá gubancolódva nyomult derékba szabott, szélesre tömött vállú kabátja zsebébe s a borotvált száj körül rég elfelejtett sírás puha keze motoszkált."
(Laczkó Géza írása a Nyugatban jelent meg. Láthatjuk, az 1916-os évek szellemétől sem volt már idegen a dolog. Persze sejthető, hogy az író a bajusztalan, azaz a szőrtelen, ajkak alatti, illetve feletti bőr-felszínekre gondolt.)

ÉLET ÉS IRODALOM :
Minapában olvastam Roald Dahl A szerelem illata című könyvében a "The Great Switcheroo" című írást. A főhős velős megállapítása szerint : a felső ajakon levő apró dudor a felfokozott szexuális vonzás és választás egyértelmű
éa kétségbevonhatatlan jele.(az ott T.B.ÁÚCS-a ?)

ÉLET :
Na figyu apukám!Cellux a bagólesődre, rántás lefele, aztán ismétled párszor és nincs az az isten,hogy rájöjjön valaki is , direktbe csináltad , borotva nélkül....

süti beállítások módosítása