Igen, ezt még mindig a szlávos arcú lánytól, luciától lopom, de mit tegyek, ha...

a egyszer az én életem is tele van regényes fordulatokkal :D

 

Egy férfi és egy nő közeledett gyors léptekkel az osztrák intézet felé, ahol a titkosított kísérleteket végző laboratórium volt. Oroszok voltak, de ismerték a járást, csak a legutolsó, vírusvédelemmel ellátott, hármas biztonsági fokozatú ajtó előtt torpantak meg. Halkan kopogtak, és a szlávos nevű lány azonnal kinyitotta az ajtót. Már várták őket. Az oroszok elmondták, mit intéztek aznap, és azt is, hogy az akció közben elvették az orosz férfi útlevelét, aki ezért nem tud a megbeszélt repülőjárattal eltűnni a városból. Várniuk kell. A veszteségek minimalizálása érdekében az orosz nő egyedül is vállalta az utat, társával gyorsan átbeszélték a további tennivalókat. A férfinak viszont aznapra még szállás kellett, nem lett volna biztonságos az utcán maradnia. A szlávos nevű lánynál különbözö célokból volt egy elbarikádozható, üres szoba, de este még találkoznia kellett egy magyar származású orvossal, akiből értékes információkat akart kiszedni. Nem habozhattak sokáig, a lány hazavitte az útlevél nélküli orosz férfit, aki rövid instrukciókkal készítette fel a lányt az esti munkára. Megbeszélték a kopogtatási kódot is, arra az esetre, ha a magyar származású kutató nem állna kötélnek a bárban, és az akciót a lakásban folytatná a szlávos nevű lány.

Egy ismert, minden gyanún felül álló szórakozóhelyen találkoztak. A borús tekintetű, magyar származású férfi sejtette, mire megy ki a játék, de nem volt vesztenivalója. A harmadik gin tonik után már azt is könnyedén elmesélte, hogy aznap korábban indult dolgozni, és a hullát a saját irodájában találta meg. A fotelban ült, és már rég nem lélegzett. A szlávos nevű lány elakadt lélegzettel hallgatta, de rendületlenül mosolygott. Mikor már eleget tudott, kimentette magát, és hazasietett Mikhailhoz. Az orosz már a másnapra készült, egy kockázatos, egymásra épülő lépésekből álló tervet készített az útlevél visszaszerzésére. 

 

ezeknél a posztoknál mindig azon röhögök, hogy az utolsó szóig igazak

 

az elözö részek itt, meg itt

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr715454542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása