Visszatertunk Becsbe, koszonjuk a kommenteket, zaszlokat, meg hogy hianyoltak tobben is a bejegyzeseket. Majd biztos lesz egyszer a gyulai Hoforras uduloben is wireless internet (ingyér), es akkor majd eloben tudositunk arrol, hogy mennyire jol erezzuk magunkat. Mert a het egyertelmuen a wellnessrol szolt, a hogyan-tudunk-meg-tobbet-a-meleg-vizben-heverni tudományáról, a hogyan-szerezzuk-meg-a-legtutibb-pezsgofurdot-a-nenikek-es-bacsikak-elol modszertanrol, a ki mennyit bir a szaunaban - versenyrol, a ki alszik legtovabb a szuper nyuganyagakban osszehasonlitasrol, felhomalyban, vizcsobogas mellett (pezsgofurcsi, masszazs meg szauna utan) es arrol, hogy ki tud leglassabban hazasetalni az egesz napos lablogazas utan (ebben Jorci volt az abszolut gyoztes :D).

En koszonom minden illetekesnek, hogy lehetove tettek ezt a tavaszolast.

TB majd ir bovebben -megigerte ;) -, arrol, hogy latogatoink is voltak (ketto), meg hogy milyen volt Daniekkal (jo), remelem, arrol is, hogy E.-nel jartunk vendegsegben es kaptunk finom kakukkfuves-fuges kenyeret (meg sok mast is), meg hogy milyen kalandosan jottunk haza a helyorsegbe. En csak epp hogy kitekintettem a fejem felett osszecsapodo munka-hullam alol.

Jó volt Gyulán.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr61116849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.05.12. 17:27:00

*húúúúúúúúúúú!...nagy kedvem lett menni!

*ide akartam írni,hogy ősszel melyik turnus a nyerő, de fejből nem tudom, sajnos./majd pótolom/

*ha valamikor majd én is ott leszek veletek, akkor velem szemben is bevetitek majd a "hogyan-szerezzük-meg-a-legtutibb-pezsgőfürdőt-a-nénikék-és-bácsikák-elől módszert" ? ( potenciális Nénikeként írom ezeket)

*na álljon csak meg a menet!
Csak nem azt akarjátok mondani, hogy amikor vasárnap este a Liget utcában jártatok, akkor ott lapult a kakükkfüves-fügés kenyér (meg sok más is) a kolbász mellett a bőröndötökben?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.13. 00:10:34

*akkor osszel egyutt megyunk?

*a modszerunk titkos es csak igazi nénikék ellen vetjuk be, kulonben ellesnék a technikankat es ezt nem hagyhatjuk - szoval missMarple ellen a kovetkezo 15-20 evben még nem indulunk

*nem-nem, persze, hogy nem. A kenyeret szerdan kaptuk, vasarnapra mar reg elfogyott, kulonben biztos kinalgattam volna, mert buszke voltam ra, hogy valaki a csaladomban ilyen finom kenyeret sut.
süti beállítások módosítása