mert igazibol nincs mirol. Egy dolog, hogy nem tortenik semmi sem velem mostanaban, csak felkelek, dolgozom, nyafogok, kondi, esetleg egy film, alszom, de mintha nem lenne tul sok uj gondolatom sem, amit talan ki lehetne fejteni.

Hetek ota keszulok ra, hogy ujra biciklivel kozlekedjem, de a honapokig tarto lustasagot nehez legyozni.

Tanulgatom meg mindig a weboldal-szerkesztest, de konkret cel nelkul nincs tul sok motivaciom. Esetleg az olvasok irhatnanak kommenteket, hogy mi legyen mas a blogon, amit aztan valahogy megprobalhatnek megvalositani.

Nem mintha nem lenne rengeteg felbemaradt projectem, amik csak egy kis szabadidore varnak, amikor befejezem oket, de ha raerek, valahogy akkor sosem fulik hozza a fogam.

Lassan indulunk kondiba, aztan be kell mennem a laborba, aztan besetalunk a lanyokkal a varosba fagyizni, aztan talan csinalunk egyutt egy rakott krumplit, meg nem tudom, de ha foljonnek, muszaj lesz megkostolniuk a hazi baileyst, amit tegnap csinaltam.

(nem, kedves Bandi, nem kell minden bejegyzeshez kép)

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr571126510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása