Tudom, tudom ez családi meg nagyon személyes blog és most a tegnapi strandolásról kellene írnom de még nem kaptam meg a képeket Endrétől és nekem képek (videó) nélkül, nem is bejegyzés a bejegyzés.

Ma megnéztem egy videót az indexen és ezt most mégiscsak bekopizom ide.

Ez a kisfilm a második fehérszenzáció, szenzációs fehérparti (2. Sensation White) :D bulinak állít méltó emléket. Remélem ez sokatoknak semmit sem mond. Rendben.

 

Szóval valamilyen oknál fogva aki egyszer kijött az már nem mehet vissza.

A jegy 14.900 forint. Aki nem tudta, hogy nem lehet visszamenni az vagy megveszi a jegyet mégegyszer vagy hazamegy.

Szerintem van olyan buli ami megér tizenötezer forintot, de egyrészt én egy pénzszóró szörnyeteg vagyok másrészt szerintem van olyan buli ami megér százötvenezret is, ötszóval: az én véleményem nem mérvadó.

Lehet,hogy sokan vannak akik szerint meg mindenkit ki kellene írtani (közmunkára kényszeríteni) akinek van tizenötezer forintja, hogy fehérbe öltözve táncoljon egyet.

Haladjunk.

Perverz kiváncsiságomból kifolyólag (ez milyen, hogy valamiből kifolyólag?) én megtekintettem ezt a mozgóképet és eddig ez a legjobb videó amit az indexen láttam.

Első megnézésre is rögtön feltűnt a két karakteres arc 00:55-nél.

Ha velem jönnének szembe és éppen nem fehérek lennének, hanem zöld-fehérek biztos, hogy átmennék az utca túloldalára.

Tuti, hogy agresszívek és kérdés nélkül ütnek. Ha van sapka azért ha meg nincs akkor meg hülye kérdés. El tudnék még képzelni a kezükbe Árpád-sávos lobogót, vagy kibiztosított kézigránátot. Még talán falhozcsapódni készülő kismacskát. De ez többet elmond rólam mint róluk. :)

És a lényeg, (AKI NEM SZERETI HA LELÖVIK A POÉNT MOST NE OLVASSON TOVÁBB) a két fiú Osztermann László és öccse Gergő, akik kijöttek a buliból és nem engedték vissza őket.

László beszél többet és 02:45-nél már felmerült bennem, hogy talán mégsem nőket futtathat vagy fegyvert vagy drogot csempészhet hiszen (azontúl, hogy nem engedné hogy filmezzék az arcát) akkor simán kicsengetne még harmincezret kettőjükért, nem pedig arról értekezne elcsukló hangon, hogy a keményen megkeresett forintokat nem erre, nem így akarta elkölteni.

A csúcspont 04:03-nál kezdődik mikor a kérdező lány azt mondja "Olyan mintha sírnál már." Gergő azt mondja "Dehogyis! Ne sírjál." És olyan édesen, szeretettel, együttérzéssel és kedvesen simogatja meg bátyja kopasz fejét, ahogyan kb. harminc éve, születésekor simogathatta az édesanyja. (Lehet, hogy akkor több haj volt rajta.)

Amúgy rosszul vagyok, mikor Hollywoodi filmeken a rosszarcú elérzékenyül és társa együttérez, mert általában gagyin van eljátszva. De az életben bájos. Mint egy kisgyerek akinek eltört a puskája.

Megnéztem mégegyszer a videót és már az ötvenötödik másodpercnél feltűnt a két fess vízilabdázó (hivatásos katona/testőr).

 

Különben is, hogy lehetne valaki rossz ember aki Múcsonyon nőtt fel, a Kossuth Lajos utcában?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ugye.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr901137076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.05.22. 16:42:06

*Táltos Bandi!
...tudod az a baj,hogy először olvastam el a szövegedet és csak utána néztem meg a videót....mert ugye nem roszz az videó,de sokkal jobb,amit és ahogyan írtál...hát így és ennyi....

borisvian 2009.05.25. 12:35:08

tudom hogy nem vagy csalárdtag egy fél felől sem, habár részben általam született meg ez a frigy annó (talán ennyit azért még magaménak írhatok) és I*ten látja lelköm, Viktor majdnem olyan már mintha az édestestvérem lenne ("..oly sok viszály után..". ezért veszem a bátortalanságot és hozzászólok.
a felvétel valóban szórakoztató, habárnem feltétlenül nézném meg többször, de fanatizmusban Bandi (ahogy engem is hívnak a nővérem gyerekei.. azonosulás..? alter ego?) mindig is előttem járt. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a két csillogó fejű úriemberről bármi rosszat is lehetne feltételezni. Abszlút kultúrűltan beszélnek, nem idegesítik fel magukat, habár az őket ért sérelem elég kemény - biztosan erre a mulatságra készültek már régóta - és csak azért mert a többség az első megítélésre nem feltétlenül az entelektüelek közé sorolná őket, nem kell rögötn a legrosszabbat feltételezni. Én abszolút egyetértek velük és a bácsi is nagyon édes. A buliba mondjuk nem mennék el, de csak mert nincs fehér rucim meg 15 rugóm talonban. ja igen, a zene sem feltétlenül a kedvencem, de parádéztunk mi már hasonlóra..
tisztelettel és feltétlen elragadtatással a blog felé,

endre

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.25. 14:18:07

nahat, endre, de jo, hogy irtal. A kommenteles nem csak verbeli csaladtagoknak van am!

a bacsika nekem is tetszett, csak ilyenkor mindig szoritok, hogy ne erezzek ugy, hogy valaki hulyet csinalt beloluk. Mert itt persze elvileg nem, de talan egy icipicit megis. Sajnaltam, hogy meg a zenet is megdicserte, pedig.

TáltosBandi 2009.05.25. 14:43:26

Helló a házban. úgy értettem, hogy a csomó gagyin vágott, összedobott indexes videóhoz KÉPEST jó ez amit belinkeltem. nem általánosságban. persze az Osztermann fivéreket kivéve, mert ők mindenhogy jók.

na csákány megyek vissza húzni az igát.

Ps: valahogy mégiscsak nekedajándékozom azt a kábelt mer különben nem lesz strandoláos bejegyzés sosem. :)

TáltosBandi 2009.05.25. 15:10:52

strandolós, strandolásos

missMarple 2009.05.26. 08:10:57

@Nils Holgersonné:
*mindig is tudtam, - (különösen így a választások előestéjein!) - , hogy a csalárdtagok mindig értékesebbek a vérbeli híveknél!
Ragozzam?
Nem ragozom!

missMarple 2009.05.26. 08:17:34

@borisvian:
*aha!
hogy nincs fehér szerkód meg 15 rugód és szarsz a zenéjükre, de azért csak bemennél, ha lenne....na, látod Öreg! hát az ilyenek miatt nem engedik vissza a kettyent fazonokat! mert rájuk jön a majré, aztán csinájják a hepajt...

tiantian (törölt) 2009.05.27. 03:13:51

Olvastam hogy mi a jó a sensation partijában... hogyha lekokózod a ruhád, nem látszik meg rajta. :)
ez milyen hülyeség hogy akkor tudok ide kommentelni, ha belépek?
A triumvirtus blogon nincs ilyen korlátozás! Viva la resistance!

Krisztián

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.27. 07:27:48

@missMarple: gondolom, hiaba is magyaraznam, hogy nem ezt akartam kihozni belole -

borisvian 2009.05.27. 09:34:41

úgy látom a Triumvirtus blog szépen áthúzodott a szemközti sávba. Mindenesetre egyetértek az előttem Han Soloval.

Viva la resistance!

fehér.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Feh%C3%A9r

http://www.r255g255b255.net/

http://www.lichtkreis.at/html/Wissenswelten/Welt_der_Farben/wirkung-farbe-weiss.htm

részletek Derek Jarman: A színek könyvéből:
White is the colour of mourning except in the Christian West where it is black - but the object of mourning is white. Whoever heard of a corpse in a black shroud? [lilies] [p11]

All the ancient monuments are ghostly white, the statues of Greece and Rome were washed of their colours by time. So, when the Italian artists revived antiquity, they sculpted in white marble unaware that their exemplars were once polychrome [...] The world had become a ghost for artists. [p13]

The advance of white in the twentieth century was delayed by the Second World War. [...] In the ruins of war, colour was reinstated. The pastels of the 1950s, each wall a different shade, pale shades of Mondrian's bright and scintillating Broadway Boogie-Woogie. [p17]

On the television the battle for purity raged: Persil washes whiter than white, blue-white

ami ebben a hónapban magyarul is megjelent:
„1942-ben láttam meg a napvilágot Albionban. Középosztálybeli fehér kölyök voltam Dover fehér sziklái mögött, amely a sötétszívű ellenség ellen védelmezett minket. Mivel keresztény voltam, úgy képzeltem, hogy fehér lovagok vívják a légicsatát Kent fölött a gomolyfehők sűrűjében. Négykor anyám elvitt megnézni London nevezetességeit: a Fehér tornyot, amelyet nem meszeltek többé, ezért szürke volt a koromtól. A Whitehall a parlamenttel még nála is feketébbnek tetszett. Hamar megtanultam, hogy a hatalom fekete.”

egyenlőre nem lopom tovább a drága tárhelyet..

Best of the best 2009.05.28. 01:58:31

~Miután megnéztem a videót és elolvastam Viktor gondolatait...teng benned az előítélet...miért?!
"Ha velem jönnének szembe és éppen nem fehérek lennének, hanem zöld-fehérek biztos, hogy átmennék az utca túloldalára."
Szerintem nem lenne másképp ha ismeretlenül jönne veled szembe saját öcséd Dániel...?!
Kopasz, nagytestű, mérgesnek tűnő arckifejezés...ez az amitől merémülsz?!

~Be nem mennék ilyen drága helyre!
Mire gyűjtenek? Kinek megy az a rengeteg pénz? Ha azt mondanák, hogy jótékonysági és csak a fele menne max belőle jótékonyan, akkor lehet hogy azt mondanám, rendesek, de akkor sem mennék be, csak méltányolnám...de így. Ez (a) sznob?!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.28. 12:07:46

@antikris: na ja, csak a triumvirtus blognal mar ahhoz is be kell lepned, hogy lasd, mit irtak -
mert titkos, vagy rosszul tudom?
süti beállítások módosítása