de hat annyi minden volt, es votlakepp semmi se, tegnapelott majdnem irtam egy bejegyzest a lanyrol, akivel soha nem tortenik semmi, csak fejfajosan es egyedul ebred, mert Bandi dolgozott kora hajnaltol, es aztan nehezen szedi ossze magat a munkaba meneshez, es reggelizni se tud, mert muzli ugyan van, de tej nincs, viszont volt szuper ujonnan beszerzett ikeas kis muanyag doboz, amibe pont egy adag muzli fert, olyan ergonomikusan, hogy a retikuljeben alig foglalt helyet, igy csak az intezetben felelheto forro kakao kellett a tokeletes -csak megkesett- reggelihez. De utkozben eszrevette, hogy a harisnyaja kiszakadt, ezert kulon elment a boltba, ahol nem volt persze olyan harisnya, ezert atment a masik boltba, ott vett, aztan vegre be az intezetbe, ahol aztan olyan meleg volt, hogy nem is kellett harisnya. Utana dolgozott, 10-tol haromnegyed hetig, ami kicsit tobb volt, mint amire szamitott, ezert le kellett mondania egy megbeszelt talalkozot, viszont igy volt ideje, hogy TB-t osszeszedve nagy bevasarlast rendezzenek, mert jottek latogatoba az ikrek, akikkel bezzek mindig tortenik valami. 

 

(majd fenykepes illusztracio is lesz, mert Bandi lefenykepezte a konyhat, amivel ugyancsak mindig tortenik valami, miota az ikrek betettek oda a labuk :D ja, meg Endre is besegitett, de a mosogepben forgo szonyeg nem lesz rajta a kepen :DD)

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr431181163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása