TB az elébb beszólt, hogy nem irok a blogba, pedig ő sem. Az igazság az, hogy az utóbbi hetekben legfőképpen magammal foglalkoztam, bármennyire ciki is ezt így leírni. Sőt, reményeim szerint ez így lesz még egy darabig, legalábbis két hétig aktívan, amíg Bandi nem jön haza. Az ember hajlamos a  belső rendetlenséget egy kockás takaróval előzékenyen letakarni, és egy-egy kupisabb sarokról évekig elfelejtkezni. Ezt elégeltem én most meg, és ezen próbálok változtatni.

Amellett persze, hogy igyekszem a laborban is előremozditani a szekerem, és a lakást is apránként rendberakni (ennyi gyerekvendég után bizony kinéz egy konyhaszőnyeg-mosás, és nekem az ilyen akciókra napokig kell készülnöm - Bandi bezzeg csak bevágja a gépbe aztán kész - :)), ma szétválogattam a nappali asztalon bulizó gyöngyöket (és ezúton üzenném minden kedves unokahúgomnak, hogy legközelebb egyféle színű gyöngyöket kapnak, készüljenek olyan karkötő-nyaklánc-kisállat-tervekkel :)) aztán képeket is szeretnék válogatni, amik a rengeteg keretünkben kikerülhetnének a falra, a biciklimet is meg kéne szerelni, update-elni az iPhone szoftveremet (mert már ciki vagyok), mosni, vasalni, ilyesmik.

Mondjuk nem panaszkodásból írom persze, csak magyarázatképpen, miért került a blog picit háttérbe.

De most ünnepélyesen megígérem, hogy holnap fényképes beszámolót írok a hónap kulturális élményéről, azaz a Styriarte fesztivál fénypontjáról. Kitaláljátok, miről?

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr611235060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.07.09. 08:58:25

*én már kitaláltam!

*nincs még holnap?
süti beállítások módosítása