TáltosBandi 2009.08.22. 12:53

Kedvesek.

Itt az este balzsamos, a svájciak mosolygósak, nem is tudom miért érzem mégis úgy, hogy valami nem olyan őszinte?



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán azért, mert minden borzasztóan drága? Vagy azért mert érthetetlen nyelven beszélnek? Vagy azért mert igazából csak a külföldiek mosolyognak? Vagy azért mert kicsit minden túl steril, személytelen? Vagy azért mert éhes vagyok? :)

Annyit a javukra kell írnom, hogy egy hatalmas kocerttermet, múzemot, éttermet a helyi boltosok dobtak össze.

Azér, hogy legyen ilyen komplexuma a városnak. Nem csak úgy durrbele módjára, hanem felkértek valami hírességet és ő megépítette nekik a világ egyik legjobb akusztikájú koncerttermét. Ez a KKL.

(mérget ne igyatok azért erre, mert egy helyi bácsi mesélte valamilyen furcsa nyelven, ami engem túl sok nyelvre emlékeztetett.)

Az mindenesetre biztos, hogy rengetegsok pénzük van, mert itt van a városban ezen a fesztiválon a világ három leghíresebb (legjobb?) karmesteréből mind a hét.

(Abbado, Harnoncourt, Boulez, Harding, Esa-Pekka Salonen, Rattle, Metha)

Szóval aki szereti az élő legendákat az itt kedvére tobzódhat.

Ennyi így hirtelen.

TB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr401330588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása