TáltosBandi 2009.08.27. 12:11

Aukció

Árverésünk következő, egyben legizgalmasabb darabja az Inka Birodalom utolsó uralkodójának Túpac Amarunak rendelésére készült gyűrű.

Az ékszert feleségének készíttette a legnemesebb anyagokból.

Az mesés ajándék alapját egy 99,9997% tisztaságú fehérarany keret adja. Megmunkálására jellemzö, hogy az elmúlt ötszáz évben, semennyit sem deformálódott, vagy korrodált.  A középen elhelyezkedő, máig ismeretlen festékkel festett, gyönyörűen faragott elefántcsontot, két tökéletesen csiszolt jáspis fogja közre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotó : Christie's

A kikiáltási ár : 1 500 000 dollár (1 052 000 euró)  

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr891341658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.08.31. 18:39:48

Szerintem ez a gyűrű egyenesen csodálatos, egyedi és fényes! :-)
Azt hittem hogy készen vettétek Párizsban!
Arra nem is mertem gondolni, hogy Te készítetted (Kira)!?
És külön volt minden darabja?
És milyen koralt, milyen ablakra????

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.09.01. 09:38:50

:D koszi :D

egyebkent helyre kis gombokbol keszult, TB segitett a valogatasnal

3-as es 4-es szamu unokahugaimnal a szoba tengernek van berendezve (tengernyi jatek van benne), vagy legalabbis keszulget a dekoracio. Es gondoltam, hogy piros dosszie foliabol lehetne korallzatony az ablakon alul, es mindenfele -atlatszo- szines halak uszkalnanak a korallagak kozott. Persze az egesz lehet uvegmatricafestekbol is, csak sztem korallzatonynak az pazarlas, eleg, ha a halak rajzoltak. Ööööö, ertheto voltam? az en fejemben osszeallt a kep, csak elmagyarazni nehez.
süti beállítások módosítása