Tegnap munka utan prananadiztam, mikor Viktor uzent, hogy megse megyunk kondiba, ahogy eredetileg megbeszeltuk, hanem siessek haza.

Persze hazafele tekerve az osszes lehetoseget vegigfuttattam magamban, hogy mi tortent. Viktornak van baja, vagy csak a biciklijenek? (a varosban talalkoztunk volna) vagy valami otthon tortent? esetleg valaki csaladjaban valami? vagy hulye vagyok, es csak Endre jott fel, aztan ezert valtoztak a tervek? Hat, nem voltam nyugodt.

Aztan az udvarban lattam, hogy a biciklinek semmi baja, fent Viktor pedig az ajtoban vart, hogy kozolje a rossz hirt: NEM TUDTA FELTELEPITENI AZ UJ OPERACIOS RENDSZERT A SZAMITOGEPRE!!

Tenyleg hulye vagyok, hogy izgulok.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr71357195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2009.09.03. 14:05:12

Miért nem hívtad fel telefonon? De a fiúk sajnos nálunk is ugyanilyenek...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.09.03. 14:23:40

@Gem: mert TERMESZETESEN lemerult a telefonom. :) mikor maskor?

Tuskó Hopkincs 2009.09.04. 13:31:53

A férfiembernek mindig szüksége van arra az erkölcsi támaszra, amit szíve választottja tud biztosítani az ilyen nehéz helyzetekben, amikor a riged lélektelen technika győzedelmeskedni látszik a nemes férfilélek fölött és tönkretenni azt a naív gyermeki bizalmat, mely a teremtés koronáját körbelengi. Az a minimum, hogy a kedves ilyen helyzetben lélekszakadva rohan az első hívő szóra :-)

TáltosBandi 2009.09.04. 16:22:09

Ez olyan szép, mintha én mondtam volna. Vagy mint egy fekete BMW.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.09.04. 19:56:51

haza is rohantam, ahogy illik :)

egyebkent TB is tenyleg hasonloan nyilatkozott az ugyrol.. marmint teremtes koronaja, meg nemes ferfilelek, meg rideg technika :D
süti beállítások módosítása