tegnap munka utan bevasaroltam (krumplit, tejet, kenyeret), szeretem, hogy a bicikli cipekedik helyettem. aztan otthon kicsit pakolasztam, zuhanyoztam, majd feltettem egy huslevest fozni (ahhoz kellett a krumpli, mert TB azt szereti benne, en meg hetvegen nem vettem). leboholytalanitottam ket kardiganomat, bekapcsoltam egy kis zenet, atfutottam a kedvenc blogjaimat, leszedtem a megszaradt tiszta ruhat, eltettem vegre a szaritot. Egy kicsit nezegettem a rumlisabb sarokat, de nem volt kedvem felszamolni oket. Felkucorodtam a divanyra, es tovabbolvastam a Scientia Sacrat, amit egy ideje hanyagoltam, pedig. Kozben a leves megfott, jo illat lett a konyhaban (ha mar az ize nem is tokeletes), enekelt a Danny Brillant en meg olvastam az alkimiarol meg az emberiseg aranykorarol.

Negyed tizkor megjott Ildi, es megnezte velem a Holiday cimu filmet. Az agyon heveresztunk es feher Boci csokit ettunk hozza, meg egy csomot nevettunk. A vege fele TB is hazaerkezett, es szerinte nincs is annyi poen abban a filmben, mint amennyire nekunk tetszett. Pedig aranyos volt nagyon, szeretem-szineszekkel.

Aztán fel egy korul Ildi hazabiciklizett teregetni, TB evett a levesbol (nem izlett neki) es aztan a photoshoppal kiserletezgetett. En lefekudtem.

A lany, akivel nem tortenik semmi, ujra koztunk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr301430859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása