Nils Holgersonné 2009.10.07. 09:44

kedd este

Tegnap este remek buliban voltunk a lányok koleszában. Szignifikáns mennyiseget fogyasztottunk Péter baratunk palinkajabol (tkp az egeszet), de nem latszott meg  rajtunk. Csak nagyon hangosak voltunk asszem, legalabbis egy szomszed atorditott (ez egy kedves osztrak szokas), hogy csukjuk be az ablakokat.

Szoval nevettunk egy csomot es aztan fel egy korul hazabicikliztunk. Meleg volt, mint egy nyari esten, ami egyreszt tetszett, masreszt oktoberben mar igenis huvosebbnek kene lennie, engem nem vágnak át.

Vasarnap WAMP (wasarnapi muveszeti piac) lesz Budapesten, ki szeretne velem jonni nezelodni?

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr591433483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TáltosBandi 2009.10.07. 11:55:27

Valaki azért elmondhatná, hogy miért nem sikerült úgy istenigazából becsípnünk. A pálinka tényleg minőségi volt. (Finom, figyelemmel, szeretettel készített, drága ;), 50-60 fokos.) Megittunk elég sokat, (magam nevében hét decit) Kira is állta a sarat, aztán hazafelé mégis kéz nélkül bicikliztem, ami azért nem a totális K.O. biztos jele.

És, nem. Nem vagyunk alkeszek.

Best of the best 2009.10.07. 23:33:53

ha tisztán fogyasztod a pálinkát, nem kevered semmi mással, szinte bármennyit ihatsz belőle, nem lesz olyan hatása, mintha sört innál,vagy / meg keversz más alkoholt...

Gem 2009.10.14. 08:51:07

Ja meg azért is nem írtam, mert ez a bejegyzés teljesen elvette a szavam, annyira hihetetlen, és egy csomót gondolkoztam, hogy mit is lehetne erre reagálni :-)
süti beállítások módosítása