Na. Az volt, hogy N.H.-né kikönyörögte, hogy menjünk el a farkasemberre, bár én nem rajongok a horrorokért, de engedtem a nyüstölésnek. Hát a film nem nyűgözött le, a leggyengébb láncszem a farkas volt, aki akkor volt a legijesztőbb, mikor nem látszódott belőle semmi. Mikor mutatják rendesen akkor úgy néz ki, mint az Óz, a csodák csodájából az oroszlán, aki nem túlságosan rémisztő, főleg a feketére festett orra miatt.

Még voltunk az új japán központban, ahol N.H.-né megkóstolhatta az igazi japán sushikat, én meg elképzeltem, milyen ízük lehet. Vannak olyan ételek, amiknek jobban szeretem elképzelni az ízét mint enni.

Voltunk a Tate Modernben, ahol láttunk egy csomó vackot modern művet. De nem a "Fehér vásznon fehér négyzet" fajtából, amibe azért még bele lehet magyarázni valamit, hanem mondjuk egy lepedő kirakva a fal mellé, és kész.

Múltkor ugyanitt (tudom, minek járok vissza, ha ilyen gagyi?) blútekkel kiraktam a falra egy hajgumit, amit a földön találtam és leálltam nézni. Két perc múlva vagy huszadmagammal bámultuk a hajgumit a falon, amíg valaki elment szólni a teremőrnek, hogy nincs kint mellette az alkotó meg a címe. Vissza is akartunk menni, csinálni erről egy videót, de aztán valahogy kimaradt. Sebaj legközelebb. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr161784971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.02.24. 14:05:56

a Tate modernben volt sarga negyzet is a falon, ráakasztott vasággyal. Az pl TB-nek annyira tetszett, hogy le is fenykepezte.

-Szeretem a sárga színt! -mondta.

vackor1b 2010.02.25. 12:10:24

TB! A fehér lepedő címe biztos a "Nászéjszaka előtt a múlt század elején" volt. Már ha fehér volt és foltmenetes :)
A hajgumi tetszik!

Vaságy... és nyikorgott is? Vagy nem mentetek fel rá, mint pók a falon?

caravela 2010.02.28. 00:25:49

ez annyira tetszik (hajgumi), hogy már el is meséltem valakinek, és mesélés közben szétröhögtem magam
süti beállítások módosítása