Na az van, hogy nemrégiben voltak itt tesómék, (hány éves kortól kell ezeket a rokonokat testvéreméknek hívni?) és fumigálták a kerámiakésemet. Erre most vettem még kettőt.

Az igazán menő, az a rejtőzködő amelyik nem a fehér.

Szóval ez kicsit bonyolult, mert valójában nincs szükségem kerámiakésre. Nem is főzök olyan gyakran, és pláne nem olyan igényesen.

Akkor miért kell nekem rögtön három? Hát azért mert imádom a paradicsomot úgy szeletelni, hogy nem folyik szét a kezeim között, és nagyon jó érzés, amikor a borjúról úgy tudom levágni azt a leheletvékony zsírhártyát, hogy közben olyan érzésem van mintha a Kill Billben lennék valami beteg mellékszereplő, aki egy hullán próbálgatja a frissen felavatott Yamashiro kardját.

És minek három? Semminek. Ha kettő eltörik, az sem tragédia. ;)

Ja! És az IKEÁ-ban vettem és csak kettesével lehetett, és elég olcsó volt.

Meg még az is volt délelőtt, hogy voltunk kinn sárkányozni. Ezt N.H.-né miatt kellett beleírnom, aki a családban a romantikafelelős.

Bécs legszebb sárkánya.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr402429455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filotás lili 2010.11.06. 23:24:22

Miért a laptopodra téve fényképezted le őket?????

TáltosBandi 2010.11.06. 23:58:52

@filotás lili: Köszönjük az észrevételt. Az lett volna a koncepció, hogy amíg én villámgyorsan begépelem azt a pár mondatot, addig valamelyik lelkes munkatárs csinál szénnel egy skiccet rólam, ahogy éppen borjút belezek, de olyan lassú volt, hogy inkább lőttem egy képet a borzalmas minőségű mobillal. A hasamon volt a laptop, én meg kézenfekvő vagyok. Így megy ez.

filotás lili 2010.11.07. 10:21:52

Micsoda életművész magyarázat a lustaságra! :-) :-)

babaBonBon 2010.11.07. 19:14:54

Hát én ezen a Bécs legszebb sárkányán hatalmasat nevettem. Nem véletlenül kétértelmű, ugye?

TáltosBandi 2010.11.07. 21:53:15

@babaBonBon: Sárkányt a sárkányboltból.
süti beállítások módosítása