Az irodában úgy van, hogy az ajtó melletti polcon gyűjtjük a nassot, ami elég veszélyes, lévén ez az egy ajtó vezet ki a szobából. Most is van ott 3 tábla Milka, egyelőre kibontatlanul, és kifelé menet egy kicsit mindig lassítok, szemem sarkából a cuccot stírölve. De aztán mindig továbbmegyek, és belül ujjongva ünneplem magam, hogy megint sikerült.

 

 

Mondjuk egy kicsit levon az önmegtartóztatás értékéből, hogy tegnap óta nem vagyok túl jól gyomorilag, pedig a kedvenc éttermünkben vacsoráztunk este. Persze nem bánnám, ha kicsit maradna a problema, tudok vele élni (ööö, asszem tegnap még nem ezt mondtam volna), és így ledobhatnék pár kilót. Hmm, ha már itt tartunk, és lehet kérni, a combtájékról. Köszönöm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr752504137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@eper@ 2010.12.09. 20:06:25

az mér van hogy mindig a legvékonyabb emberek akarnak fogyni???? érthetetlen :)

babaBonBon 2010.12.10. 11:25:38

ez a cím tisztára, mintha márai füveskönyvének egy cikkelye volna :-)

@eper@ 2010.12.11. 14:26:31

@Nils Holgersonné: nyáron. de nemsokára úgyis találkozunk :)
süti beállítások módosítása