Mai filmajánlónk, A 64 bites katona. (The soldier, 64-bit ; 2011 francia-amerikai),

Nem bántam meg, hogy nem olvastam el előre a kritikákat. Egy kemény akciófilmet vártam, szerelmi szállal, meg speciális effektekkel.

Helyette hiteles drámát láthattam, izgalmas, kémnős, szerelmi szállal. Egyszer sírtam is, később kiderült, feleslegesen.

 A történet eleje röviden: Egy félig robot-félig ember katona, ráébred, hogy csak 32 bites a szoftver ami működteti. Összeismerkedik egy kutatóval, és együtt élnek boldogan. A robot rájön, hogy a nő gépén is 32 bites szoftver van, és ha fel tudna telepíteni a gépre egy 64 bites operációs rendszert, mindkettejük élete megváltozhatna. Ez csak az első tizenöt perc, de ahogy a nő kezd gyanakodni, hogy a férfi kiborg, az filmtörténeti.

Mark32 fényképezi magát a tükörben. Itt kezd el gyanakodni, hogy a 32 a nevében mégiscsak jelenthet valamit.

A végén van a stáblista után, (kb. egy perc miután vége) egy fénykép. Azt várjátok meg mindenképp. Megváltoztatja a film végét.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr252651925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása