A szupernő napjai igaziból már hétvégén kezdődtek, amikor péntek este kiment a kisebbik nővéréért a buszhoz, és egy nagyon aktív hétvégét teljesítettek, sétával, boltokkal, lelkizéssel, vizipipával, társassal, sushi-ebéddel -nagy kedvencünk, de TB tartózkodik az ilyesféle fura dolgoktól, így csak kettesben mentünk-, kerthelységben ücsörgéssel -esett is, de a napernyő alatt nem bántuk-, Oberlaa-ban fürdőzéssel, szappanfőzéssel..

Aztán a szupernő hétfőn szuper sokat haladt a doktorijával, és este, miközben mindent kivasalt, felhívta az egyik barátnője, hogy jó lenne társasozni egyet. A szupernőnek tetszett az ötlet, a barátnő meg hozott még két lányt magával, és Ági szomszédnőnk/barátnőnk is felugrott, így hatan csaptunk egy hangulatos kis társasos estét teával, almával, dióval és csokival.

Aztán kedden jó korán ébredt a szupernő, meditált egy sort, és rendbehozta magát, majd dolgozni ment. Munka után a szupernő a szuperférfival kondiba ment, és nagyon rendesen edzettek egy órát. A boltban vett dióolajat és salátát, majd mikor hazaértek, összegyúrta a kenyeret a vacsorához, és a szuperférfival együtt rendberakták a konyhát. Odatett egy mosást, és míg a kenyér kelt, teafaolajos forró fürdőbe merült. A kádban olvasott is. Majd a szuperférfival beszélgetett, és közben neki horgolt egy színes kis apróságot, amire a szuperférfi kérte. Míg a kenyér sült, összedobott egy könnyű kis vacsorát, jégsalátával, paradicsommal, kukoricával, megöntözte az új dióoolajjal és feketeribizliborból készült ecettel, ami a szupernő szuperanyukája csinált szupersok szeretettel. Sajátnevelésű, friss koriandert és oregánót szórt rá. A kenyér szuper lett, megvajazták, friss tejet ittak hozzá, és a salátával együtt elfogyasztották. Közben jót beszélgettek.  

23:15 a szupernő megírta az aznapi blogbejegyzést, a szuperférfi közben egy angol sorozatot nézett.

Mindenkinek kívánunk szuperjó éjszakát, és szuperszép álmokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr472875857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2011.05.04. 07:26:31

jaj, szupernő nem ér rá kicsit? és a szuperférfi? hehehe, csak vicc... szóval szupernő oktatást vállal? fusiban, mellékesként? neten? távmunka, szuper kereseti lehetőség?

ölellek (és drukkolok, csak valami miatt nem tudtam _oda_ írni, ja, egyébként úgy tűnik, benne vagy a flow-ban :-), hajráhajrá)

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2011.05.04. 08:11:21

Hova jár a szupernő és a szuperféfi kondizni?
Amúgy szuperüberelhetetlen vagy. :-)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.05.04. 10:03:00

@ruju: szuperno oktatás? :D nem is rossz, mindjart összedobok egy pár szórólapot :D

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.05.04. 10:06:06

@Bécsi_Nikol: a szuperno es a szuperferfi a szupergazdaságos fitinn-be jár. Igaz, ott csak gepek vannak, órák nincsenek, de azért jó hely.

fitinn.at

mágnyes 2011.05.04. 17:54:02

Szuper :) Te (Ti) aztán nem aprózod el.

nux vomica 2011.05.04. 20:29:21

Végre vidám bejegyzések születnek.Tavasz van, teli megújulással és tettrekészséggel.
Örülünk Nektek!

missMarple 2011.05.05. 14:34:29

@nux vomica: Miért? Itt olvastál már szomorú bejegyzést?
süti beállítások módosítása