Nagyon büszke voltam magamra, hogy mostanában, dacára az éjfél körüli fekvéseknek, már hat után kicsivel magamtól ébredek, kipihenten, frissen.

Erre mit kell ma olvasnom? cikk az indexen

Különös tekintettel erre a részre:

"Az alvás hossza általánosan csökken a kor előrehaladtával, ahogy a szellemi működés is hanyatlik" - mutatott rá a kutatást vezető Jane Ferrie, a University College London tudósa.

Londonban biztos nem süt olyan szépen a nap reggelenként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr792892515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TáltosBandi 2011.05.10. 13:08:37

Egyet mondok: Brit tudósok.

nux vomica 2011.05.10. 13:35:35

Angolok, savanyúak, és sosem tudták értékelni a természetet, meg valóban nem süt ott oly szépen a nap, amiért érdemes felkelni:-)

nux vomica 2011.05.10. 13:41:34

És még valami: szó sem esik pl. arról hogy csend, harmónia, sötétség és elektromos sugárzás mentes hálóágy kell egy csendes, harmonikus, szerető, simogató társsal együtt. Ha ez megvan, lehet akár csak öt órát is aludni, garantáltan friss agyműködéssel.

Zazálea 2011.05.10. 16:38:17

akkor én viszont fiatalodom, mert mintha egyre több alvásra volna igényem, azt kell mondjam, szeretem a brit tudósokat, mindig megmondják a tutit, ez így rendben van
süti beállítások módosítása