Tegnap elkezdtük nézni a született feleségeket, ezzel N.H.-né több mint egy éves álmának eleget téve, hogy nézzünk valami olyan sorozatot amit sokan néznek és inkább csajos, mint pasis.

Az első részben az egyik nő öngyilkos lett, fejbe lőtte magát, mert valami olyan szörnyű titka van, hogy azt nem bírta elviselni élve. Innentől a halott nő a narrátor. Bemutatja a barátnőit.

Van az anyuka akinek a gyerekei olyan rendetlenek, hogy egy halotti toron például a gyászoló család medencéjében játszanak. (Eleve bermudában jöttek, biztos kényelmetlen volt a feszes öltönynadrág alatt.)

Van az egyedülálló nő aki a lányával él. Ő szimpatikus volt egészen az első rész végéig, mert a végén felgyújtja az egyik barátnője házát, aki emiatt kórházba kerül és ettől az elvált nő cseppet sem érzi rosszul magát, hiszen az áldozat nem azzal a pasival szexelt, akit ő kinézett magának.

Ég a ház is

Van az eszméletlen csinos kis kapuccsínó csaj akinek a férje dúsgazdag, de kölcsönösen nincsenek oda egymásért. A nő a fiatal kertésszel csalja a fickót. A kertész ilyeneket kérdez szex után: - Szereted a férjedet?

Van a rendmániás kontrollfreak, aki egyébként nagyon rendben lenne, csak az egész családja (férj+két gyerek) gyűlöli. A férje egyébként már az első részben el akar válni, de a nő úgy csinál mint aki süket. Régen dobozból itta a tejet.

Van a borostás vízvezeték szerelő fickó. Ő sármos meg helyes is. Az elvált nő nézte ki magának. Ráhajtott még egy szőke cica is, de őt az elvált nő felgyújtotta házastul, mint ahogy azt fentebb már említettem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr732945614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zazálea 2011.05.31. 15:14:12

hogy is mondjam, kedvem lett hozzá :o)

missMarple 2011.05.31. 15:57:38

Értem már,miért kevés nektek **.
süti beállítások módosítása