Nils Holgersonné 2011.07.06. 08:52

életjel

Mióta nem dolgozom, semmire sincs időm.

Hazajöttünk Grazból, szuper volt, igazi TB-s, NHné-s napok, sok pihenéssel, operával, koncerttel, szaunával, fagyival, haverok, buli, fanta.

Tegnap 11:25-kor indult a vonat, 11:15-kor hívtuk a liftet a hotelben, 2 hátizsákkal, egy laptoptáskával, egy megpakolt utazóretiküllel, egy fuvolával meg egy dögnehéz nagybőrönddel. Még ki kellett jelentkezni a hotelből, összeszedni TB biciklijét, valami reggelit venni, kimenni az állomásra és jegyünk sem volt még, amikor TB rájött, hogy a biciklilakat kulcsa az egyik rövidnadrágjának a zsinórjára van kötözve, tehát valahol nagybőrönd közepén található. Abban a bőrőndben, amit csak úgy tudtunk lecsukni, hogy ráültünk.

De elértük a vonatot. Ügyesek vagyunk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr13043460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Notburga · http://notburga.blogspot.com/ 2011.07.06. 09:57:44

Ügyesek vagytok! További szép nyarat...

Zazálea 2011.07.06. 11:00:11

na,azzal keltem ma, hogy ha nem lesz bejegyzés,akkor majd írok egy panaszosat,se hír,se post,seTB,se NH-né,mi van itt,kérem
nem hosszú,de mégiscsak, rendben van, no :o)

nux vomica 2011.07.07. 00:36:16

Ennyi idő alatt lehetetlen vonatot elérni,rosszul járt az órátok.
Velem a múlt héten 2x is megesett, hogy 1 órával előbbnek láttam az időt, majd hirtelen rám tört időbőség alatt újra az órára nézve a valós időt láttam.Mintha viccelne velem valaki és 15 percre előre állítja, majd vissza az órát.
süti beállítások módosítása