A kiságyat egyébként még nem sokat használtuk, mert annyira élvezzük ezt a jóillatú kis puhaságot köztünk. (Ma éjjel aludt először a kiságyban, vagyis nem köztünk, hanem 20 cm-re tőlem, de este mindkettőnknek lelkiismeretfurdalása volt, hogy így kivetettük a közös fészekből). A nagy alvásokkal és heverészésekkel eddig egyébként tökéletesen integrálódott a családi ritmusba.

A lába meg azért van kint a rugdalózóból, mert hajnalban az apukája tette tisztába, aki a szabadság feltétlen híve, és szerinte ruhában nem tud jól mozogni. Mondjuk ez leginkább azért van, mert minden rugi nagy a 46 cm-jére, ezért fel/ki tudja húzni mindkét lábát, és törökülésben ül a ruha hasrészében, pont, mint a hasamban. Kb ugyanolyan szűkös is. Vicces :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr244573402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a bene placito 2012.06.08. 17:40:00

Az a nagydarab csupasz bőr mindjárt letúrja a gyereket.Aki fényképez látja, hogy a gyerek az ágyszélén esik ki a gatyájából, és le az ágyról.

málnabálna 2012.06.08. 21:31:20

muhaha, sztem nem csak a kicsi babák szokása ez a rugiban lábak fent törökülésben, nekem az 58 és 53 centis babáim is ezt csinálták első hónapokban:D

Kalor 2012.06.08. 22:01:57

@málnabálna: ige, a rugi ilyen dolog. a harisnya tuti, abba nem bonyolodnak bele, es szuperul kidomboritja a formakat a babalabikon. :)

Mikaél 2012.06.10. 14:37:32

Milyen "lila", milyen "kék" ez a szép világ !...
(Még így egymásnak hátat fordítva is...)
süti beállítások módosítása