Szóval szegem be a zöld takarót, de a sarkánál kicsit elakadtam, mert derékszög, nem tudom, hogy kanyarodjak szépen a pelenkaöltéssel. Mindegy, megoldom átlósan, végülis nem rossz. Este az ágyban, elalvás előtt beugrik, hogy le is vághatom a takaró sarkát, nem kell derékszögűnek lennie. És ettől olyan felszabadult leszek, elönt az érzés, hogy szabad vagyok, bármit megtehetek, az én takarom, én csinálom. Bármit. Megtehetek. Wow.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr514918836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2012.11.21. 21:51:20

Ha találkozunk, mutatok egy pelenkaöltéses fogást kizárólag derékszögre.
A felszabadító gondolataid jóóók!

vackor1b 2012.11.23. 09:18:00

Ma reggel a HÉV-en elkezdtem mosolyogni, egy srác (férfi?), meg nézett rám furcsán. Aztán szépen megbeszéltem magammal, hogy miért ne mosolyoghatnék? Minden okom meg van rá. Szabad vagyok, azt teszem, amit csak akarok. Ma pl. felvettem egy olyan felsőt, amit lehet régebben elraktam volna színházhoz, koncerthez. Sőt, ha jobban belegondolok, ez már a 3. ilyen felső rövid időn belül. De miért ne legyek nagyon csinos, ha egyszer megtehetem? És az is eszembe jutott a HÉV-en, hogy ha akár ma meghalnék, akkor is annyi mindent tettem már magunkért, az emberekért, hogy minden plusz nap egy ajándék, amikor van esélyem növelni a jótétemények számát, de ha nem lenne több, akkor sem történne semmi. Tehát bármit megtehetek lelkiismeret furdalás nélkül, para nélkül. (Azért erre figyelmeztessetek, amikor elfelejtem;) )

És egy takaró sarka tényleg nem a világ :D Neked mondjam, hogy sok ilyen kis apróság segít közelebb vinni, hogy a nagyobb dolgokban is meglássuk a szabadságot?

(Fú ha, azt hiszem, túltöltődtem energiával, nagyon pörgök. Légyszi viseljétek el ;) )

vackor1b 2012.11.23. 09:20:27

TB! Merre jársz? OK a munka, de semmi beszámoló?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.24. 18:04:54

@vackor1b: TB meghasonlott- Thoreau-t olvas és nyers koszton él.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.26. 11:26:14

@vackor1b: :D jó pörgést! A hét második felében engem is felpörgethetnél

caravela 2012.11.26. 17:22:53

@Nils Holgersonné: és azt hirdeti magáról, hogy ô Mickey Egér 13. Reinkarnációja :)
süti beállítások módosítása