Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TáltosBandi 2013.01.08. 16:45

TB él

Csá mindenkinek, -kivéve az idősebb olvasókat, nekik a legőszintébb tisztelettel- boldog újév, satöbbi, rögtön a közepénél kezdeném, ha mindenkinek megfelel.

dragon.jpgNa ki az aki hatalmas jelmezben is tud gólyalábon táncolni? (Bocs a képnek semmi köze a bejegyzéshez, egomán vagyok csupán.)

Tegnap újévi fogadalmamhoz híven az első ébresztésre felpattantam mert a család kirándulni indult.

Bocs a közbevetésért de mindig azzal vádolnak meg, hogy túlzásokba esem, úgyhogy mostantól minden egyes szót úgy képzeljetek el, hogy tökéletesen visszaadja a történéseket, semminemű ferdítés nincs a sztoriban.

Szóval. 

Elindultunk a vonathoz huszonhat perccel a vonat indulása előtt, és ez csak relatíve kevés mert a vágány ahonnan a vonat indul légvonalban 530 méterre van a bejárati ajtónktól.(Jóég ne túlozz, ne túlozz! Lehet, hogy 600 méterre.) Legyetek boldogok megnéztem googlemapsen, nincs 500 méter.

Szóval az egész mizéria egy hatalmas kerülő, mert az állomásnak egy azaz 1 bejárata van, és az picit másfelől.

Két villamos közül válogathatunk, mind a kettővel két megálló. Az egyik az orrunk előtt megy el, és én megmakacsolom magam (nem egészen híven újévi fogadalmamhoz) és átmegyek az úton, a megállóba és közlöm, hogy mi (Maki meg én) megvárjuk a következőt ami három perc múlva jön.

NH-né a kereszteződés másik oldalán mondja, hogy de lehet, hogy a másik villamos hamarabb jön, menjünk oda ahhoz. Én mégiscsak erőt vettem magamon és úgy viselkedtem ahogy újévi fogadalmam diktálta, szóval egy perc múlva már ott állt a család (TB, NH-né, Maki) a másik megállóban, és várja a  másik tuját, (fiatalabbaknak vili) szóval a hangulat még nem olyan pánikolós, csak lightosan.

Pár perc múlva villamos érkezik a másik megállóba, baromi bonyolult kereszteződés, kétszer három sávos főút, plusz a kanyarodók.

Ha valaki úgy rohangálna a gyerekemmel ahogy én akkor, nem nézném jó szemmel maradjunk abban, de megpróbáltuk elérni. Pont az orrunk előtt ment el. Ismerős?

Sebaj vissza a másik megállóba, majd ott biztosan hamarabb jön a másik, és itt jegyzem meg először, hogy gyalog még odaérnénk a vonathoz.

NH-né látja, hogy nem viccelek, és azt mondja hogy várjunk még három percet. Ő sem viccel. 

Két perce várunk, mikor NH-né elsétál a kereszteződésbe, és lógó orral jön vissza, hogy nem jön a másik sem. Mondjuk ezen nem lepődtem meg annyira mint azon, hogy egy perc múlva kikanyarodik az a bizonyos villamos amit elment megnézni, hogy jön-e? Azt mondja nem érti, hihetetlen az előbb még nem volt ott. Tééééényleg Biztosúr a saját szememmel láttam. Ez a villamos a semmiből került elő.

Na a harmadik lekésett villamos után azért kezdtünk pánikba esni. 

Feltűnt egy villamos ami jó irányba ment, csak le volt robbanva, utasokat nem szállított, bár mögötte jött egy mentesítő de ez a bizonyos első rozzant VÉGIG 10km/h-val vonszolta előttünk azt a lomha fémvalagát.

A villamoson NH-né közölte, hogy csak egy maradhat, egy jegyünk van, szóval ahogy leszállunk rohanjunk mint az állat, és ő megy Makival én maradok. A gyereknek az anyjánál a helye. Erre mondjuk nem tudtam mit mondani  de inkább elképzeltem, hogy vennék egy jegyet némi pótdíj ellenében. :)

Mire ezt tisztáztuk megállt a gép (olyan vicces, hogy erről mindenki repülőre asszociál, pedig a villamos is aluszik gép) és mi, zsebtolvajokat megszégyenítő rohanással, elértük a vágányt fél perccel a vonat indulása előtt, de ez a vágány kétszáz méter hosszú és a mi vonatunk tőlünk száz méterre állt. Aztán fél perc múlva tizenöt méterre mikor elindult. Mentségünkre szóljon, hogy hideg volt, és előtte már rohantunk. Egyikünk hátizsákkal másikunk,... hát Izsákkal. :D Bocs! Van jobb. -Ki szel Tünde? -Várjál Tom! Szelek!

Na a B csapat, (ez te vagy Kenny NH-né!) kicsit pityergett az eseményeken, inkább csak könnyes szemnek mondanám, az A csapat (Maki, plusz egy fő) hazament és a másik oldalára fordulva aludt még százötven percet édesdeden.

Egyébként nem hiszek a véletlenekben.

elotteutana.jpg

Előtte. Utána. Színházizomzat. (Itt se kell bárminemű összefüggést keresni a történettel :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr85006311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalor 2013.01.08. 17:07:10

hehehe, masodszor is atfutottam, mert azt hittem, a "szex" cimke okat veletlen atugrottam. :D de nem, teljesen illedelmes bejegyzes, ajanlom kisgyerekeseknek is. :)

missMarple 2013.01.08. 18:14:30

Tanulság?
Mármint azon túl,hogy szundít a kirándulás is?

TáltosBandi 2013.01.08. 19:30:07

@Kalor: Neeeem. Ez teljesen máshogy van. Ilyenkor jönnek az olvasók akik szex+vonat keresőszavakkal indultak. Még a cápa+szex és a bicikli+szex a népszerű. Tudod. Marketing. :D

TáltosBandi 2013.01.08. 19:31:14

@missMarple: Tanulság: Ne fuss azután a vonat után amit azért késtél le mert szándékosan elengedtél három villamost.

TáltosBandi 2013.01.08. 20:15:11

Szolgálati : BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN KEDVES FIZIKUS ÉS MATEMATIKUS OLVASÓNKNAK!

PraktikásMaimoni 2013.01.08. 21:38:35

És a pornó? Tessék odatenni azt is!
:)

Kalor 2013.01.09. 09:53:55

@TáltosBandi : jaaaaaaa! :)) hat a marketinghez nem ertek, igy nem is tudom felfogni, miert van, hogy az jo, ha azok, akik ilyesmire keresnek, betevednek ide. :) sokat kell meg fejlodnom. :)
most viszont latom a kepeket is, es visszavonom a kisgyerekeseknek szolo ajanlast. :D

nux vomica 2013.01.10. 00:38:42

Végre olvasunk Tőled is.
A képekhez külön szöveg nincs?
A kirándulás ismétlést igényel.
Jármű lekésés és nem TB hibájából? Huuuú

Gem 2013.01.10. 15:36:11

@TáltosBandi : Köszönjük!!!! Most néztem csak be, de szólok TH-nak is, hogy mindenképp nézzen ide be, ő a megjegyzéseket nem szokta olvasni, csak a bejegyzéseket. És csatlakozom nux vomicához, jó, hogy újra itt vagy, vasárnap épp akartuk mondani NH-nénak, hogy milyen ügyesen odaphotoshoppolt Téged is a videokonferenciába...

Gem 2013.01.10. 15:38:18

@Kalor: pl. mert léteznek szponzorált blogok? (És azokhoz látogatottság kell.)

babaBonBon 2013.01.14. 08:51:21

@Gem: Jó meglátás; kár, hogy ez nem szponzorált blog...

Gem 2013.01.14. 10:28:23

@babaBonBon: Ugyanis a sorrend az, hogy először kell a látogatottság, utána lesz szponzorált, nem pedig fordítva...
süti beállítások módosítása