Nem igazság, hogy mindig csak sírok, hogy Bandi nincs itthon, akkor meg nem írok, mikor itthon van  5 napon keresztül. Teljesen, szőröstül-bőröstül a miénk volt, és az utolsó pillanatig kiélveztük Lilivel. Megnéztük A férjem védelmében első évadját, heverésztünk az ágyon, a díványon, földön és kád forró vízben (beférünk mindhárman), csokikúrát tartottunk, beszélgettünk meg aludtunk rengeteget. Jó volt.

Ma meg történelmi pillanatot éltem meg, többnapnyi munka után üres az inboxom. Már rég kacérkodom a gondolattal, hogy ez nekem így lesz jó, de a 4000+ levél rendszerezése elriasztott. Még nem tökéletes, van egy "maradék" feliratú folderem, de csak 1000 levéllel, az smafu. És közben elgondolkodtam olyan kérdéseken, hogy mi a csudácskának őrzöm meg az összes emailt. Persze vannak fontosak, meg szép emlékek, meg érdekes dolgok, de van pl egy csomó, amiben mondjuk Tea&Yarn-t szervezek a barátnőimmel, és mindenki leírja, hogy aznap ráér-e, vagy sem. Bár most így egy évadnyi tömény The Good Wife után kicsit úgy érzem, hogy egyszer valakit 20 év börtöntől menthetek meg, ha épp nálam van egy email, amiben leírja, hogy "bocs, péntek nem jó, anyámnál ebédelek".

A következő -még nagyobb- falat a számítógép lesz/van, igaziból évek óta húzódik a dolog, az én foldereim például már egészen nagy rendben vannak, de a Desktop kriminális, meg TündérLili ezermillió kis fotója az elmúlt hét hónapban sem lett igazán rendszerezve.  A legtöbb például még fent van a telefonomon, onnan szoktam küldözgetni a hardcore rajongótábornak.

Ááá, ez így egy unalmas bejegyzés lett, igaz?

Gondolom az sem segítene, ha leírnám, hogy ma elsétáltunk Lilileinnal a közeli Bauhausba (mondjuk két kilométerre van), hogy vágnak-e méretre polcot, mert az kéne az előszobánkba. Régen egy csomót foglalkoztunk a lakással, aztán egy ponton elfogyott a lendület meg a pénz, maradt pár fél/átmeneti megoldás, de most újra motivált lettem. Első feladat az előszobapolc.

Ja, nem vágnak egyébként, csak olyan rétegelt falemezt, de az nem jó.

 Ááá, uncsi vagyok ma mindenképp, inkább berakok egy fotót, az legalább homályos.

kispunk.JPG

A múltkor valaki a Táltos családban lekiskopaszozta, hát egészen fel voltam háborodva :D

Gödröcskés könyök rulez

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr105012705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FilotásLili 2013.01.11. 20:19:04

Nem igaz milyen jól néz ki ez a gyerek!
Kérem kölcsön, ne csak mindig a rokonoké legyen!

nux vomica 2013.01.11. 22:11:18

Lábujj a szájba, mintha ezt a szaunában is gyakorolta volna már?
Kiskakaska a fejtetőn az 50-es évek divatja volt először, hahaha

Kalor 2013.01.12. 09:39:37

nagyon ari!! :) aerobic mozdulat. :)

fotok rendszereesek modszere erdekelne, millio fotonk van datum szerint letoltve, ami ugye nem konnyiti meg a keresest.

a lakberendezes resz is erdekel, hamarosan nalunk is lesz ra lehetoseg, jol jon az inspiracio. (ujra irom a tenylegfalut, belendultek a munkak!)

hbogi87 2013.01.12. 11:13:14

A fotórendszerezés nálunk úgy megy, hogy a mobilról eleve egy év-hónap feliratú mappába mennek a fotók. Aztán amiket valamiért megszekesztek, azok kapnak nevet is, a többinek csak száma van. Relatív átlátható így az a havi 1-200 fotó, amit Leonról csinálunk.. :D
A gmailt pedig "megszerkesztettem", ez a cikk volt a minta: www.urban-eve.hu/2013/01/02/6-tipp-hogy-meg-hatekonyabban-tudj-gmailezni/
Most pl. van olyan cimkém, hogy "barátok",azon belül pedig olyan,hogy "NH-né" ( szépnarancssárga címkés), így ha töle jön levél, akkor azonnal felcímkézem, archiválom.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.01.13. 15:51:47

@Kalor: nálunk negyedévente van egy folder, abban vannak témák szerint (Tszm-i hétvége), vagy csak úgy, ha nem volt apropó

megyek is a tenylegfalura akkor!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.01.13. 15:53:44

@hbogi87: húúú, saját alcímke! írok is mindjárt neked levelet, hogy teljen a kis levelesláda :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.01.13. 15:54:25

@hbogi87: egyébként urban eve nekem is nagy motiváló főgurum!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2013.01.13. 15:56:18

@FilotásLili: Köszi! kölcsönadjuk majd, de akkor cserébe mi is kérünk a főnaccságából, meg majd az iciripiciri babszemből :)

nux vomica 2013.01.13. 19:18:44

@Nils Holgersonné: régi mondás:
férjet, feleséget, gyereket, fogkefét, bugyit nem adunk kölcsön : D

babaBonBon 2013.01.14. 08:48:47

Vigyázat! Függőséget okoz! Mi tegnap épp harmadjára értük utol a sorozatot és fejben már 7/3as arányban tiltakozom úgy a dolgok ellen, hogy obejction, your honour!
Most megint pihenünk fél évet és akkor megint lehet orrvérzésig nézni :-)))

ruju 2013.01.21. 19:17:56

husilááááááááááááááb, és csak utána gödröcskés könyök! nem tudok betelni vele, nagyon cukiiiiii
süti beállítások módosítása