Sopronban egyébként az is volt, hogy életemben először utaztam női sofőrrel taxiban. Nem tudom, hogy csak a hóhelyzet miatt ugrott-e be (nem jártak a helyi buszok), de multitaskingban lepipálta a férfi kollégákat: ő volt a diszpécser is, úgyhogy míg vezetett (jó, mondjuk kb harmiccal lehetett haladni), fogadta a bejövő hívásokat, koordinálta a többi taxist a fejetlenségben és nyugtatta telefonon a fél órája taxira várakozókat. Néha elfelejtette, hányas házszámot is mondott a megrendelő, akkor segítettem. És ő volt az egyetlen (az aznapi háromból), aki kinyitotta nekem az ajtót (belülről hátrahajolva), mikor látta, hogy babával vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr295026844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2013.01.19. 14:58:20

Nekünk akkor jutott női sofőr, amikor mégnemmegbízhatóanönjárótotyogóval+várandósan+töröttésgipszeltlábúpasival+többbőrönddel+liftnélküliházemeletéről indultunk a reptérre, és szóltam már a diszpécsernek, hogy segítséget is szeretnék az utcáig lejutáshoz.

Gem 2013.01.19. 15:00:40

Oops, bocsi a tördelésért, ha másnál is rossz, akkor lécci-lécci javítsátok
!

nux vomica 2013.01.20. 19:28:05

Szeretem a női vezetőket.
Figyelmesek,udvariasak, konfliktus- átlátók, és ha nem akarsz, nem beszélgetnek mindenáron.
süti beállítások módosítása