Erről majd mindenképp szeretnék videót, de a kisfuvola nagyon szereti ám a zenét. Ha énekelünk, vagy megy valami a zene, vagy csak TB-vel tapsolunk (néha két szólamban), máris bólogat, meg tapsol ő is. És mindig pontosan a mérőre (ezt Bandi mondta így, az én aktív szókincsemben kevés maradt a szolfézsórák anyagából), nagyon édes. Olyanban is meghallja a zenét, amiben én csak ritkán, anyukám töltött ki vizet egy műanyag kannából, és ütemesen blugyblugyolt ki a víz, a kisgalamb meg már bólogatott is, kíváncsi vagyok, mikor kezd ráénekelni valamit.

A múltkor meg mászókázott egy nyugágyon, mikor a távolban felcsendült valami kis dallam, a kisréce meg annyira elfelejtkezett magáról, hogy tapsolni kezdett állva. Mikor rájött, hogy mit csinál, nagyon meglepődött, és le is ült gyorsan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr385370107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaronpirostelenkek 2013.06.22. 13:49:32

De jo, hogy a vizcsobogasban is eszreveszi a ritmust, ugy szeretem, hogy a gyerekek nekunk is kinyitjak a vilagunkat es eszrevetetnek velunk egy csomo mindent, ami folott nelkuluk elsiklanank:)
Bandi fuvolazik neki neha? Arra hogy reagal?:)

Watermill 2013.06.24. 11:14:44

:-) kár hogy nincs Lájk gomb, most taposnám ezerrel... enélkül csak marad a csendes mosolygás miután elképzeltem a bólogatást .-)

nux vomica 2013.07.05. 20:46:34

Jó, ha van ritmusérzéke, ezt lehetne esetleg altatáshoz felhasználni?
süti beállítások módosítása