Az van, hogy nincs kedvem blogot írni. Vagyis blogot írni lenne kedvem, de nincs kedvem leülni a géphez. Nincs kedvem fényképezni se, inkább gyertek ide, beszélgessünk, meg nézzétek meg a kisrókát.

Az is van egyébként, hogy sokszor napokig roszz kedvem van  nincs jókedvem és azért nem ülök le a géphez, mert minek írjak a rosszkedvemről, meg egyébknt se csinalok semmi mást.  Aztán meg pár napig jókedvem lesz, akkor meg igyekszem bepótolni, ami kimaradt, akkor meg nincs időm üldögélni. Aztán meg elutazom mondjuk Tszm-re. 

Az új hobbim egyébként is a hőségben való utazgatás, különös tekintettel a volánbuszra, mert az euroregiós vonatok légkondisak, szóval az nem kihívás. A kismasina meg izzad, leginkább az orrán, ezt imádom, mindig ott izzad, és annyira cuki, szóval melege van neki is, de azért ugrál folyamatosan. Bár olyat is csinált múltkor, mint egy igazi kisgyerek, térdelt a lábamon, kinézett az ablakon, és percekig csak az elsuhanó tájat nézte. Annyira édes volt.

Egyébként, bár nem írok róla, csinálunk mindenfélét, amit egy kisgyerekes családban illik, kisgyerekes barátokkal strandra megyünk, meg állatkertbe, vagy csak lomolunk a parkban, meg fagyizunk, meg sétálunk meg játszóterezünk sokat. Ha belegondolok, hogy régebben úgy volt, ebben a hónapban már dolgoznom kell, akkor azt hiszem, egy kicsit megis inkább örülök, hogy nem találtam munkát. És élünk, mint az ég madarai meg a mező liliomai.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr565370092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2013.06.20. 16:05:53

A blogolással én is éppen így vagyok. Kár hogy nem vagytok közelebb...

bpure 2013.06.20. 17:08:15

Akkor ne lepődj meg ha egyszer csak becsengetünk! :)

nyaronpirostelenkek 2013.06.21. 10:43:50

Mennek en, de nem lehet:(((
Mi lenne, ha alternativ megoldaskent surubben telefonalnank?:)
Hivlak is ma delutan;)

hbogi 2013.06.23. 20:53:27

Szívesen megyünk, hívnod se kell.. :D
süti beállítások módosítása