Épp békésen molyolgatunk itthon a kiskanállal, mikor a folyosón egy férfi feszült hangon Polizei-t kiálltott. Kicsit megijedtem, hogy ezmost segélykérés volt, vagy mi, és hogy ki kéne-e mennem, vagy csak hívjam fel a rendőrséget, vagy hülyeség, ha segítség kéne, akkor miért nem Hilfét kiabál az illető. Aztán volt nagy jövés-menés, de a kislyukon nem láttam sokat, aztán a babát kellett tisztába rakni. közben folyamatosan vertek egy ajtót, és ilyet csak a punk fiatalok szoktak a bal oldalunkon, de ők meg viccből se kiabálnának a rendőrség után. Összeszedtem a bátorságom, hogy mégiscsak ki kéne nézni, nehogy szegény Pallitsch nénit vegzálják, ő amúgy is megijed minden zörejtől. A fürdőszobaablakból pont ráláttam egy megnyugtatóan profinak tűnő fémbőröndre, aztán kinyitottam az ajtót, a folyosón, a szomszéd punkok előtt egy féltucat (bécsiNikol által már megénekelt nagyon fess) rendőr, kérdeztem, hogy minden rendben-e, erre az egyik különösen snájdig mosolyogva megnyugtatott, hogy rendőrségi bevetés van, és minden rendben. Én meg oszlottam, nem volt semmi látnivaló (kivéve a szemrevaló rendőröket), bár azóta is éget a kíváncsiság.

Szerintem valamit kereshetnek, mert egy kutya ugat a szomszédban, és a hangja alapján nem a punkok kutyája, bár ki tudja, régen voltam már itthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr645480672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2013.08.27. 22:38:01

Izgalmas bécsi történetek "Szomszédok".

Ziebi 2013.08.28. 01:45:16

Micsoda izgalmak! A mi környékünkön gyakran járnak a rendőrautók mindenféle rendezvény miegymás miatt, én is szoktam sasolni. :)
süti beállítások módosítása