Egyik nap barátnőztem, mert ugyan született gyerekem, nem távolodtam el a dolgozó barátnőmtől. Bár ő, miután látta Lilit, ahogy az ölemben ülve kézzel tolja befelé a gulyást a szájába, lehet, hogy kicsit eltávolodott a gyerekszülés gondolatától. Ha a friss kajafoltok a pólómon nem lettek volna elegek, a kismotring még a poharat is megküldte DA felé, szerencsére minimális répalé volt már csak benne. De még jóban vagyunk.

Másik nap meg azokkal a barátnőimmel találkoztam, akikkel minden előzetes egyeztetés nélkül egyidőben szültünk. És együtt csináltuk az ebédet (na jó, ők csinálták), és aztán mindhárom gyerek egyszerre aludt, mi meg kiültünk a napsütötte teraszra, szőlőt ettünk sajttal, és kilakkoztuk a körmünket. És persze dumáltunk, ami a szívedet nyomja.

Szívesen adok tanácsokat magazinokban, hogy kell élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr275486550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2013.09.06. 20:30:13

Ha valakiben megérett a babavárás, a
maszatos kézzel falatozó csöppség sem tudja elriasztani.
De jó, ha szakítasz időt az összes barátodra.Az egyidőben szülés jó, mert együtt látjátok a problémákat és az örömöket.... leginkább ez utóbbiakat.

hbogi87 2016.11.08. 14:33:07

Ez egy olyan jo delutan volt!!!!

hbogi87 2016.11.08. 14:33:49

Ez egy olyan jó délután volt!!!
süti beállítások módosítása