Nils Holgersonné 2014.03.05. 22:42

Esti mese

Mondom én, hogy van itt kultúra, tegnap este családilag elvonultunk Berecz Andrást hallgatni. Meg ne kérdezzétek, miről mesélt (na jó, volt egy félórás blokk, amikor azt mondta el, hogy Isten megteremtette Évát, a lényeget 3 mondatban el lehet mondani, de ugye Berecznél nem a lényeg a lényeg), de az biztos, hogy nagyon jól szórakoztunk. Alapvetően nem egy gyerekprogram volt, de a kislile nagyon jól viselkedett (jobban, mint a Marcipajtása), persze muszáj volt felmennie a színpadra, de ott is csak csöndben hallgatta a bácsit, illetve mikor BA énekelt, akkor Lili táncolt hozzá. 

BA-val.JPG

ki a cukibb hármukból a kettőből?

BA-val (2).JPG

hoppá, észrevették!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr35845473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2014.03.15. 17:08:56

De kedves, de bájos.

Én is szeretem Berecz Andrást hallgatni, olyan ízesen beszél, hogy kedvet kap tőle az ember az élethez, ha épp nem volt.
süti beállítások módosítása