Épp készülök meghalni a munkától és a határidötöl, de legalábbis a fenekem már lerohadt a többórás üléstöl, kínomban a hajamat birizgálom olvasás közben. Mivel már ebböl is elegem volt, összefontam a lényegi részt, aztán hirtelen emberek közé kellett mennem (folyosó, konyha) és nem voltam benne biztos, hogy vállalhatóan nézek ki, a mosdó viszont kerülöút, maradt a remény, meg a gyors mozgás. Az induló lift elött elhaladva viszont kiugrott a liftböl egy férfi, hogy a majdnem becsukódó ajtót kinyissa és még én is beszállhassak. Bár nekem nem kellett lifttel mennem (pedig abban van tükör!), úgy döntöttem, mégse lehet annyira rémes a hajam. 

:D

ja, valaki valami mély filozófiát várt tölem a cím alapján? bocs :D a munkától ilyen sekélyes leszek. Vagy a körömlakktól. Vagy valami mástól, mindenesetre meghalni a munkától fogok rövidesen. Április 1-ig ne várjatok tölem normális posztot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr137278235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása