TáltosBandi 2009.08.22. 15:49

svájci csoki

Felhívott pár napja egy nő, aki nem az Anyám volt és nem is Holgersonné, és azt búgta a telefonba:-Szia Édesem, mesélj mi van Veled?

Persze, nem engem keresett de jó volt hallani.

Ti mire költenétek száz eurót? Csokoládéra? Ti is? El se hiszem.

Megtaláltam azt a csokimanufaktúrát ahonnan Kira hozott nekem csokit, és vettem annyit, hogy mind a két család minden tagja megkóstolhassa. Na nem mint a kenyeret, de egy  tisztességes körömnyi darabot. :)

 

 

 

Szerencse, hogy nem volt nálam több pénz, mert különben az is csokivá változott volna.

Itt ülök a mekiben, büszke leszek magamra ha ezen a nyáron hat ország mekdonáldszaiból ki fogom tudni választani a legjobbat. Lehetne erről egy jó reklámot is csinálni.

Budapest. Erős szél. London. Szitáló eső. Párizs. Hűvös köd. Zürich. Szikrázó napsütés. New York. Nem mindegy? Meki mindenhol van. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr631330907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.08.24. 11:19:45

~Még szerencse hogy nem Én mentem Svájcba, azt hiszem nem maradt volna csoki a környéken!!!
Jaj de elmennék egy Svájci csikogyárba. Azok az illatok....vagy ez csak illuzió?
Remélem a jut is marad is alapon, Nekem is lesz a csokiból egy körömnyi részem...persze csak akkor ha nem romlik meg karácsonyig!? :-)

missMarple 2009.08.25. 17:31:26

* ...de akkor kinek búgtam én?

missMarple 2009.08.26. 14:38:15

*olvasgatom kicsinyt a bejegyzéseket ígyis meg úgyis és elmosolyintom magamat erre a kedves kitételre:"aki nem az Anyám volt és nem is Holgersonné". Érzed-e Bandim a kérdésben a blog-lét finom szövedékét? Ahol a valóság s a rejtőzködni vágyás oly szeretnivalón és sejtelmesen rímel egymásra? Szóval kik is vagyunk és mióta s meddig is?

vackor1b 2009.08.29. 16:31:16

Kedves Bandi!

Én max. a gyerekeimnek vennék csokit (Na jó, a rokonságnak is ;)). Hogy hova nem züllik az ember?;)))
Bár kérdés, hogy 100E-ból mire tellene még abban a méregdrága Svájcban? Szívem szerint (de csak aszerint, mert magammal sokszor skót vagyok) vennék egy rucit és mindenkinek villognék, hogy ott vettem :D

Képes vagy mekiben enni? Ne rombold már le az illúziómat rólad!!! ;)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.08.31. 10:45:18

@vackor1b: amikor par honapja en voltam Svajcban, nem nagyon lattam jo ruhakat. Vagy meregdraga designer boltok voltak (100euroert max egy sapkat kapsz, de talan meg azt se), vagy a szokasos H&M, Zara, Tally Weijl korok, a becsitol nem igazan eltero kinalattal. Szoval marad a csoki.
süti beállítások módosítása