TáltosBandi 2009.10.25. 21:20

MILK

Múlt héten meghívtak egy performancera, ahol képeket kellett készíteni.

 

Képkészítésben véletlenül éppen jó vagyok, ezért a neves művészekből álló zsűri (Pinie Wang, Aldo Giannotti, Pablo Chiereghin, Coralie de Gonzaga Gros, Chloe Thomas, Sibylle Ritterband, Pauline Binoux, Martin Reinhart, Wiliams Elyoussi, Marie Laure Hodde, Bernie Mallinger, Vesna Tusek, Patrick Ugo, Marie Laure Hodde, Bernie Mallinger, Vesna Tusek, Patrick Ugo) nekem ítélte az első díjat.

Az első képen felhívtam egy kedves barátnőmet, hogy kapcsolja be a Bartókot, mert éreztem, hogy az inspirálna. Mikor alkotói válságban vagyok, mindig a rózsaszínű Nokiámon kérek telefonos segítséget.

 

A második képen két művet választottam a sorozatból, (az egész alkotás tizenhét darabból áll, ezzel is jelképezve a fiatalkorú nők nehéz helyzetét Európában) egy pár kép éppen kiállításon szerepel, másik fele egy magángyűjtemény részét képezi.

 

váll,                                                                 cenzúra

Gondolom itt minden szó kevés   felesleges, annyira egyértelmű a mondanivaló.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr131474749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bp-i 2009.10.26. 07:38:27

Kedves Táltos Bandi!

Én, mint a Budapesti Művészek a Mellekért (BMM) társulat vezetője, szeretném elsőnek megragadni az alkalmat, lehetőséget, hogy köszönetet mondjak egy olyan nagyszerű kollégának, mint Ön.
Az Ön művészete viszi előrébb a XXI. század elfajzott, korcs ízlésvilágát, mely nem tudja megfelelő szinten, helyén kezelni a női test lágy, kecses finomságát.
Végre egy eklektikus műhely, ahol megfelelő elismerésben,
ahol művészi szinten, természetes fényében tündökölhet ami a szemnek, testnek oly kellemes.
Keblek, mely nem "csak" az erotika világának kapujáig, hanem testünk végtelen reprodukciós szivárványáig is elláthatunk, eljuthatunk.
Szeretném társulatunk és társadalmunk azon nevében köszönetet mondani, akiknek a keblek többet jelentenek, mint vizuális "eszköz", akiknek a szépség, anya-gyermeke közötti intim kapcsolat, annak bensőséges világát jelenti meg.

Köszönjük szépen Művész Úr!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.10.26. 10:28:28

@Bp-i: he-he, esetleg a jovoben tovabbi egyuttmukodesukre is szamithat az E.H Studio? Valami kozos performansz, ilyesmi?

Gem 2009.10.28. 10:46:17

Emlékszel arra a képre, amit egyszer mutattam Neked, hogy olyat szeretnék magamról? Lassan azt is elhiszem, hogy meg is tudnád csinálni...

vackor1b 2009.11.01. 18:40:42

Bocsánat! Valószínűleg megint velem van a baj. Én már megint azt hittem, hogy ez is egy poén. Gratulálok!(Bár asszem, abban, hogy ritkán veszem komolyan az írásaidat, nem én vagyok a hibás ;) ).

Best of the best 2009.11.01. 22:35:13

Akkor most már én is le merem írni, hogy azt hittem ennek a fele sem igaz!?
Utána kerestem interneten, de nem találtam semmit...nem is tudtam hova tenni az egészet!
Utólagosan szeretném kifejezni mély Tiszteletemet és Gratulációmat Művészúr felé!!!
süti beállítások módosítása