Ez az én különprojektem. Egy regény, egy egérről aki élt, halt a nárciszért.

Viktornak hívták egyébként, (de ez nem derül ki a regényben, csak a belőle készült animációs filmben, mert a Disney őrjöngött, hogy mit írjon akkor a plakátokra?) és annyira meg volt bolondulva a nárcisz illatáért, hogy mindig egyre közelebbről akata érezni. Nem lövöm le a végét, de annyit elárulhatok, hogy a Disney őrjöngött, szóval még folynak a tárgyalások, és van az a pénz amiért heppiend lesz, szóval akiknek tetszett a könyv, azok ne nézzék majd meg a filmet.

Mármint a rajzfilmet, mert a művévszfilmet (magyar-spanyol-francia-német-dán IMDB: 9.1 harmadik most, de még rengetegen nem szavaztak. (A keresztapa még rendben. De most komolyan A remény rabjai megelőzi?- a szerk.), -amit Johnny Depp ingyen vállalt el- azt mindenképpen, mert remekmű. (Nem, nem a 14 Oscar-jelölés miatt mondom és nem, nem azért mert én írtam a forgatókönyvet, hanem azért mert jó.)

Szóval amíg N.H.-né tart egy kis szünetet a nárciszprojektben, itt egy plakátterv a rajzfilmhez.

Plakátterv (2011, magángyűjtemény)

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr522641825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2011.02.06. 22:19:59

Most akkor alulról szagoljuk a nárciszokat?

Tuskó Hopkincs 2011.02.07. 10:29:39

Csak nem Kínából hoztátok az egeret, máskülönben hogyan tudott volna felmászni a bögréken?

TáltosBandi 2011.02.07. 12:03:10

@Tuskó Hopkincs: Minden kínából van,csak minden máshogy. :)
süti beállítások módosítása