A hétvégére megint kb kétszer annyit terveztem be, mint amennyit képes leszek véghezvinni, de hátha mégis. Van a listámon egy csomó hetek hónapok évek óta húzódó dolog, mint pl a tesóm honlapját megcsinálni (egyébként már belefogtam), a blog fejlécét megújítani, mert TB unja, hogy nem látjátok, milyen szépek vagyunk.

Aztán végre tökéletes rendben szeretném tudni a zenéket a számítógépen, ez kezd egy kicsit betegessé válni, de úgy érzem, sokkal nyugodtabban tudnék aludni, ha minden számhoz tartozna cím, eloadó, album, az évszámtól eltekintek, bár nem szívesen, de jó lenne, ha minden előadónak meglenne a sajat foldere, és benne a saját albumai (a válogatás cd-ktol megorulok, mert nem férnek bele ebbe a rendszerbe).

és akkor a különböző gépeken található lementett horgolás-minták, sablonok, trükkök és praktikák egy gépre való rendszerezésének is neki kéne állni.

a blogon rendberakni a címkéket, valamiért ez is marhára zavar. Lehet, kicsit kényszeres vagyok?

Hivatalos papírok, elintéznivalók, meg nem írt levelek. Egy tálcában őrzöm ezeket, hogy ha leülök, legalább keresgélni ne kelljen, de úgy tunik, a leüléshez is hetekig keresem a motivációt. Téli ruhák, amik összehajtva csak arra várnak, hogy elrakjam oket. Varrni (javítani) valók...

Azt hiszem, az a fajta vagyok, akinek a fejében egy gyönyöru, színkódos rendszer van, egy Hamvas Béla-esszé a tökéletes íróasztalról, de a gyakorlatban nincs prioritása (hogy ilyen szépen fogalmazzam meg azt a fajta lustaságot, hogy inkább beülök a kádba egy jó könyvvel, ha van egy órám, mint hogy hivatalos papírokat intézgessek)

És horgolni is szeretnék a hétvégén, azt mindenképpen befejezni, amit a múlt héten elkezdtem.

Meg állásajánlatokat keresni és életrajzot küldözgetni.

TB-vel vasárnap besétálni a belvárosba fagyizni.

Ablakot mosni.

Kenyeret sütni.

Kifeküdni a parkba (szombaton elvileg még jó ido lesz), az új pikniktakarónkon, és legalább az egyik könyvet befejezni a négybol, amit most olvasok.

TB-vel ebédelni (szegény, dolgozik szombaton, de bebicajozom hozzá a színházba).

Tanulni.

Barátnőzni.

Ja, és átrendezni a nappalit, vagyis a színeket megváltoztatni. Úgy, hogy a dívány és a fotelek maradnak (unalmas sötétkék), hacsak nem ajánlkozik valaki, hogy megvarrná rájuk a huzatot.. Valaki? :) ma megyünk ikejába, felmérni a terepet. Drukkoljatok, hogy legyen olyan függöny, amilyet elképzeltünk.

És persze a lényeg, amihez képest az összes többi csak időhúzás: 80 oldal van meg a doktoriból, ha érdemben nem is írok hozzá a hétvégén, a formázásra mindenképp szánhatnék egy kis időt.

Ti mit terveztek a hétvégére?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr582900211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisvian 2011.05.13. 15:17:27

a zenék rendezgetéséhez ajánlanám a winamp-ot. csak be kell mindent pakolni a playlistbe, kijelölni őket, send, és auto tag. aztán szépen utánanéz, mi mi lehet.

Zazálea 2011.05.13. 18:03:53

jaj, én láttam, milyen szépek vagytok, ez számít?
de ez most eltörpül amellett, hoyg te tudsz honlapot csinálni? rendeset, igazit???

anyahajo (törölt) 2011.05.13. 23:26:35

Én csak az adóbevallást terveztem be. Jobb későn, mint soha...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.05.14. 19:21:53

@borisvian: jajj, aranyos vagy, de én szeretem az iTunest, és a mobilra feltöltéshez úgyis itt rendezgetném a zenéket.
vagy utánanéz a winamp, és utána én még pakolgathatom oda, ahova tetszik? hmmm...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.05.14. 19:27:39

@Zazálea: hiúságunk nem ismer határokat :)

nem, nem tudok olyan igazán rendeset, bár feltett szándékom, hogy megtanulom...
inkább csak próbálgatom, kigondolok vmit, aztán utánajárok, h kell csinálni.

nux vomica 2011.05.15. 00:07:56

a lista jó, és még jobb, ha lehet/ki /húzni belőle

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2011.05.16. 08:15:01

Látom a blog átfaragása elmaradt. Gondolom a többivel mind kész lettél. :-)
Nekem nem volt ennyi minden a listámon, de azzal sem készültem el. Pl. nem maradt erőm lepedőt tenni a nagy franciaágyra. :-)

vackor1b 2011.05.18. 21:39:38

Csak nem az én honlapomról van szó? De jó lenne, ha nem keresnének az emberek abban a jóhiszemben, hogy még mindig ott dolgozom ahol... De most sokkal fontosabb a 80 oldal. Minden más meg megvár és akkor nyugodtabban fogsz majd hozzá ehhez a sokmindenhez.
süti beállítások módosítása