Mostanában, mióta megint szupernő vagyok, megint horgolok is, ez a viziló életem első (befejezett) amigurumija, TB húgának, mert még a nyáron kérte (jó, hát közbejött pár dolog, ahhoz képest egész hamar meglett). De szeretettel küldöm minden aquapóniával kacérkodó ismerősünknek is (bocs attól, aki nem látta a vonatkozó videót, most nincs kedvem belinkelni, kérdezzétek pl a birtokosékat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr143540756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piszke a Birtokról 2012.01.15. 16:57:55

Hát ez gigalike :))) (csak halkan teszem hozzá, hogy gyerekkorom óta minden próbálkozás ellenére a horgolás-kötés nem áll a kezemre, pedig több igen tehetséges nagymamám is van/volt a kérdésben, de a színes zászlósorod óta folyton ott motoszkál bennem, hogy hátha elég idős és türelmes vagyok már hogy újra megpróbáljam...)(ááá, a 'nem áll a kezemre' résznél megvilágosodtam, eddig mindig jobb kézzel tanítottak, talán ez volt a baj.)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.01.31. 14:05:01

@Piszke a Birtokról: Hajrá, hajrá! Ha gondolod, tudok küldeni tutorialt...

Mikaél 2012.02.11. 20:55:55

a viziló egy nagy cuki kis állat?
süti beállítások módosítása