Komolyan, én annyira szeretnék egyszer unatkozni, unalomig ismétlődő napokkal, jajjnemistudommitcsináljak, talán üljünk be valahová estékkel. Jó, most beszéltem egyik tesómmal, és hozzá képest én Shrek kedves mocsarában élek (mármint nem a kosz szempontjából, mert jelentem, teljesen vállalható a lakás, hanem hogy elzárva, nyugiban). Most egyrészt Lili egyik papírján izgulok, ami még nincs kész ugye, és kell hozzá valami, ami nem teljesen világos, hogy mi, de sejtem, hogy el kell mennem érte a biztosítónkhoz, meg kell még egy papír, amit még máshonnan kell beszerezni, de ez nem biztos, és most a nagyon okos bécsi (mödlingi :)) barátaim sem fognak tudni segíteni, mert helyzetfüggő, és ők nem munkanélküliek, mint én, szóval ehhez vmi más kell, na, a lényeg, hogy máris utálom, és ha megvannak, akkor minél hamarabb el kell menni a bevándorlási hivatalba, ahol egyszer már voltam, és az utcára kígyózott a sor és különböző folyosókon kellett több órán keresztül ücsörögni. Szóval már ezen előre izgulok, hogy ezt el kell intézni, mert én ilyen izgulós vagyok.

És utána kell intézni mást, ami meg egyszerű lenne, kivéve, hogy emiatt az előző papír miatt, önhibánkon kívül már túl vagyunk a határidőn, és izgulok, hogy akkor most mi lesz.

Meg azon is, hogy akkor most 7-8-(több?)napra jöjjenek-e a tesómék, vagy csak 4 napra, és aztán menjünk el Tszm-re mind együtt, mert ott lesz a bátyánk, akit karácsony óta nem láttam. És hogy akkor most kijönnek-e a szülinapomra a szüleim, vagy sem, mert én beszerveződtem aznap délutánra egy lánybúcsúba, de persze ha jönnek, akkor nem megyek, de most azt hiszem, legutóbb azt beszéltük meg, hogy akkor nem jönnek. De amikor ezt beszéltük, akkor még úgy volt, hogy akkor megyek hétvégén. Mert azt hittem, hogy a bátyám már megbeszélte a nővéremmel, hogy akkor csak négy napot maradjanak. De nővéremmel én meg már fél éve megbeszéltem, hogy egy hétig lesznek itt. És a másik nővéremmel meg nem beszélt még senki semmit. Vagyis anyukám. De én azt nem tudom pontosan, hogy mit. Azt hiszem azt, hogy akkor ők is jönnek. Vagy nem. Vagy már eleve ott lesznek. Szóval nem tudom, hogy akkor most ki hol. És hányan. És meddig. 

És most izgulok.

Ehhez képest egészen könnyen ment, hogy ma felhívtam Bandi öccsét, hogy akkor én mégis megyek oda, ahová eddig azt mondtam, hogy nem, mert Bandi úgysem tud jönni. De ott már egy hete jelezni kellett volna, ha akarok menni, mert férőhely van, meg szobabeosztás, de én csak most találtam ki. Vagyis most beszéltük meg, hogy akkor mégis, egyedül is, vagyis Lilivel. Szóval telefonáltam, és remélem, hogy okozok gondot. Ezen csak kicsit izgulok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr564691266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2012.08.01. 23:25:23

Jajj, de SZUPER jó, akkor OTT találkozunk!!!

Másrèszrōl viszont rossz híreim vannak: azt hiszem Neked olyan sosem lesz. Mármint, hogy unatkozzál, mert aki démokonokkal született, az viszi ōket a sírig... Mindig lesz min agyalni. Én már csak tudom :-S

Zazálea 2012.08.02. 19:31:32

belsőkésztetés, ez ilyen lavina ám,szólok előre,izgulni fogsz mindig.
de én meg most azon izgulok, vajon ez megfelelő komment-e. (nem)

babaBonBon 2012.08.02. 21:20:47

@Zazálea: szerintem megfelelő! :-)
ha mindig csak szépet és jót mondanánk (ráadásul nem is mondtál "rosszat"), nem lennénk őszinték. Nem?

nux vomica 2012.08.03. 20:32:10

De jó a nagycsalád, nehéz összehozni,anyukád meg biztosan türelmes Hozzád, ha átszervezitek a családi találkozókat.

málnabálna 2012.08.07. 14:46:27

hej, de ismerős érzések, meg "szervezés":D:D -pedig nekünk nem is olyan nagy és szép tágas a családunk, mint Felétek, mégis mindig ilyenekbe futunk kivel ki és mit és mikor mennyi időre beszélt meg vagy nem...:)
igen tudom helyzetfüggő, ám a mödlingi hivatalokban sosem kígyózott még egy sor se, gyertek ügyintézni ide!;)

Naná sehol sem rózsás mindig mindenhol, és értetlen, nem igazán kompetens ügyintézőbe a biztosítónál (NÖGKK) én is botlottam, de vhogy kértem kézzel-lábbal az elején másikat, aki felfogta mit is akarok elintézni... és izgultam ...és izgulok állandóan, változó épp mi(k) miatt, hosszúúúúú listákat tudnék teleírni izgulni valókkal :D:D:D
süti beállítások módosítása