Már épp meg akartam írni a receptjét annak a szuper keksznek, amit én találtam ki, és amiről ma délelőtt kiderült, hogy Bandi sokkal jobban szereti, mint a sajtos-kukoricás scone-t (igen, tudom, megígértem...), de nem ám azért, mert én találtam ki, mert azt szerintem nem is tudja. De aztán mikor ma vacsorára padlizsánkrémet (?*) fogyasztottam mézzel (fojtásnak meg egy kis tegnapi krumplipürét), rájöttem, hogy talán várhatnék még a gasztroblogra való áttéréssel.

*azt is én csináltam, és mivel szabadon szárnyaló képzeletemet fájó lenne egy recept béklyójába kötni, nem biztos, hogy más is padlizsánkrémnek nevezné

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr855234096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaronpirostelenkek 2013.04.20. 10:42:01

Ööö ilyet en is szoktam... es ha valaki furan nezne, hozzateszem, hogy a kiserletezes segit hozza az uj izkombinaciok felfedezesehez-kifejlesztesehez;)

Zazálea 2013.04.20. 15:47:07

sztem ez egy bevezető stádium, így akarja NHné elérni, hogy már-már követeljük a gasztroblogot, de legalább a recepteket. én (még!) csendben követelem is.
süti beállítások módosítása