Különkiadás.

Múlt héten úgy búcsúztunk el a fogorvossal, hogy most kihúzza azt a tíz éve gyökérkezelt fogamat akit úgy próbáltam egy kis önbecsülésre nevelni (nem a fogorvost hanem a fogamat), hogy leginkább diót törtem vele, minek következtében letört például a fele.

Átmentem kezelés után a boltba (ez még múlt hét) venni Kirának túrórudit meg sóskiflit meg müzlit meg tejet. (Magyarba járunk fogorvoshoz meg vásárolni, innen is látszik hogy osztrákok vagyunk :) )

Eszembe jutott hogy a fickó (Dr. László László) mondta a fejem fölött az asszisztensének, hogy csináljon neki egy pohár cukrosvizet mert nem lesz ideje ebédelni és már olyan éhes, hogy elszopogatna egy maggikockát is. Vettem neki egy családi mindenféleízű (epres, banános, barackos, málnás, vaníliás, meggyes, egzotikus meg még valamilyen) Danone joghurtpakkot (8db 799Ft) és odaadtam a recepcióslánynak, hogy két fúrás között mindig megehet a pasas egyet. Már a lány is mondta, hogy milyen jó, mert a fickó imádja a gyümölcsjoghurtot.Hát akkor meg úgyis jó.

Ma László (ez tegezés vagy nem? ;) ) már úgy fogadot, hogy nagyon kedves vagyok, és mindenki evett a joghurtokból és nagyon köszöni,és gyerünk nézzük meg, hogy hogy lehetne azt a fogat megmenteni.

 

 

(Ági ott ült kinn múlt héten a recepción ((fagottos Ági, együtt mentünk)) és hallotta ahogy Lacibá mondta a másiknak ahogy a röntgenképet nézegette, hogy ezzel a foggal már nem éri meg vacakolni sajnos ki kell húzni.)

Szóval nem állítom hogy az orvos akinek fizettem zsebbe eddig uszkve 100.000 forintot, most attól gondolta meg magát, hogy kapott joghurtokat 800 forint értékben, de azt igen, hogy valahogy viszonozni akarta az én figyelmességemet.

Sikerült neki. :) tudom, tudom sokba fog ez még nekem kerülni...mármint az újabb spéci tömés.

BREAKING NEWS : A házvezetőnéni akit imádok, (ő is engem, mert csak én hallgatom meg a gondjait meg a pletykákat pedig nem tud németül én meg nem tudok oroszul ráadásul nem ismerem az embereket akikről beszél) ma reggel elactivity-zte nekem, hogy tudja hogy visszavették a biciklimet (perszehogy tudja derékig kint lógott az ablakban miközben szereltem és mesélt valami történetet valakiről aki lopja valahonnan az áramot) és ő szerzett nekem ingyen egy cangát és majd ráírja a nevem és tarthatom az eresz alatt meg ilyesmik. Most már bárhogyis néz ki használni fogom.

Ui : Minden összefügg mindennel, üzenem ezt azoknak akik utálták hogy más után takarítottam fel a lépcsőházunkban a kutya*zart.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr651044542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.04.03. 21:45:51

*ez egy fejlődésregény is :
úgymint :
Dr. László László - László - Lacibá

*kivagyunk

*ki vagyunk?

*kivagyunk éhezve a szeretetre

*s akárhogyan is van,igenis "Minden összefügg mindennel"
ígyis
úgyis
amúgyis

"Akár egy halom hasított fa,
hever egymáson a világ,
szorítja, nyomja, összefogja
egyik dolog a másikát
s így mindenik determinált."

s ugye nem csak proletár-öntudattal mondva?

missMarple 2009.04.03. 22:49:34

*egyébként meg hallottátok már?

a fogorvos is ember
süti beállítások módosítása