tegnap már olyan mélyre süllyedtem, hogy ebédet főztem magamnak. Hagyma volt itthon, úgyhogy hagymalevest, es kisütöttem hozza két félkész-zsömlét. Finom lett, három tányérral is ettem. És így kipróbáltam a mamiéktól kapott szuper merülőmixert is.

tegnap, az utolsó szombatomonaz utolsó szombaton, amikor még fiatal vagyok, szombaton, lemostam a hálószoba ablakait, port töröltem, porszívoztam, felmostam. Most jó, az összes ablak nyitva van, a párnákat kint napoztattam a napon, ágyneműt is mostam, szeretem, hogy minden egy perc alatt megszárad.

Este bent voltam az intézetben, elég ijesztő így üresen, de tartottam magam. Persze pont akkor futottam össze a egyik szakdolgozó gyerekkel, amikor a gépek miatt semmit se halottam, lépéseket sem, ő meg egyszerre csak megjelent az ajtóban. Huh

Hazafelé hívtam TB-t, de ki volt kapcsolva, és én úgy megörültem, mert iyenkor az szokott lenni, hogy ő már a vonaton ül, és meglepetésből nem szólt, és már biztos átjött a határon, úgyhogy tekertem haza (bicajjal), gyorsan elraktam a porszívót felmosóvödröt, elvégeztem az utolsó simításokat a renden, levittem a szemetet, kiírtam az ajtóra az üdvözlő szöveget, és lemosakodtam, hogy friss és üde legyek, ha az én Bandim hazaér. Még azon is csomót gondolkodtam, hog mit vegyek fel, ami háziruha és otthonias, de azért csinos. Aztán már nem kezdtem bele semmi nagy dologba, csak vártam. Az osztrák telefonján nem hívtam, nehogy elrontsam a meglepit.

Aztán ő hívott a magyarról, hogy otthon van, fürdik, aztán társasoznak majd. Rossz volt csalódni.

A hasam önnállósította magát, különvált a gazdaszervezettől, és olyan iramban nő, amit én nem érthetek meg. Kíváncsi vagyok, mikor unja meg ezt az individuális látásmódot, es tér vissza hozzám, akkor végre tudnék rá hatni, es meggyőzném, hogy nem a méret a lényeg.

szeretem, hogy ebédidőben a szomszéd lány vad latin zenét hallgat, miközben zörög az edényeivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr231283006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2009.08.11. 08:04:50

Óóóóó :(((((. Ismerem ezt az érzést! De neked Bandi legalább értékeli, ha elmeséled neki.

Hát igen a has! Nagggyyyyon, de nagyon nem szeret szót fogadni. Kaptam is rá Gemtől megjegyzést, hogy ez bizony még nem lapos ;)

És bár azt ígértem, aug. nagyészén nem leszek, most mégsem bírtam megállni, hogy ne olvassalak Titeket. Pedig csomagolni kéne (ilyen esős időben utazni? Pfúúúúj! De legalább anyuékhoz megyünk és az jó.) Hihihi, 8 óra van 11-kor meg indul a vonat. Semmi sincs összecsomagolva és még Zita is húzza a lóbőrt. Na ja. Az egésznapos vidámparkozás, na meg utána PG vacsorája kiütötte rendesen. Nem is bírtuk megállni, hogy ne együnk sokat. Ennyit a hascsökkentésről :D
süti beállítások módosítása