TáltosBandi 2009.12.18. 13:01

hirdetmény

Tiszelt Olvasóink,

Kérjük ne küldjenek több megfejtést játékomra, mert nem fér több levél a hivatali gmailbe és megvan közben a nyertesünk isTuskó Hopkincs személyében, aki vette a bátorságot és beírta a googleba hogy wor (amit megadtam segítségnek) és a hetedik képtalálat volt a megfejtés pénzt, enrgiát, időt nem kímélve magánnyomozók segítségével beazonosította a célszemélyeket.

Nyereménye egy üveg limitált szériás vörösbor (153.106) amit a La Tour d'Argent étterem pincészete ajánlott fel a blognak. (David Ridgway az étterem fő sommelier-e hírhedt Wizard of wor rajongó.)

 (Luis Cañas Reserva Seleccion de la Familia 2003 No. 069671)   

Megkérdeztük Paco Higón neves borszakértőt a verema.com oldal alapítóját, hogy mi a véleménye erről a borról ?

Paco :- Picota violáceo cubierto. La nariz es de buena intensidad, madura, golosa, con toques tostados, alguna nota de brea, buen peso de fruta y final fresco. En boca tiene buen ataque, fresco, con el paso algo secante, muy buena acidez y buen estructura, largo con sensaciones cremosas y notable equilibrio.

Egyet kell értsek Pacoval. Mikor először kóstoltam a kétezer-hármas évjáratot rögtön magával ragadott a gránátvörös szín, az erőteljes érett eperre emlékeztető aroma  és a szilva fanyar lágysága az utóizben.

(Vigyázat hamisítják! Az eredeti palackok sorszámozottak és hologramos védjeggyel tanúsítják a származási helyet.)

7 komment

Címkék: rioja

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr11606588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuskó Hopkincs 2009.12.18. 20:09:53

A piszok mázlista!

Pedig ifjúkorában még ő is kipróbálta ezt a játékok a C128-án (figyelem, neki már akkor is ilyan volt, nem szállt le a plebs C64 szintjére ...), de maradandó nyomokat nem hagyott töretlen ifjú lelkében.
Hiába, Hopkincs békés ember, megveti az ilyen lődözzünk a szörnyekre a stílust, kedvence a bzflag nevű léleképítő játék, minden anyuka kedvence :-)

Tuskó Hopkincs 2009.12.18. 20:12:49

Nem lenne fer, hogy a nyereményt ne NH-néval (vel) kettesben fogyasszam el :-), tekintve, hogy ő bíztatott fel, hogy vegyem komolyan TB felhívását, sőt ügyes női praktikával érzékeltette, hogy más, nálam ügyesebb (!) személyek akadhatnak máskülönben, akik megfejtik a talányt.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.12.19. 00:26:13

jaaaa, nem am, igazan kedves gesztus, de nem fogok elni vele. egyreszt mert en nem tudnam ezt a szuper bort annyira ertekelni, masreszt mert szerintem Hopkincsne is nagyon orulne egy kettesben eltoltott estenek, finom nyeremenyborral koritve.

vackor1b 2009.12.19. 17:42:12

Hát igen, Hopkincsné nem rossz ötlet. (A csudába,pedig már azt hittem, hogy kedves "állandó" italozó pajtásával fogja megosztani. Azaz velem. A csudába :-S) :)))))))))))))

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.12.20. 16:03:24

Tusko szereti a noi nemet, talan nem ellenkezik, ha tobb holggyel kell megosztania egyszerre az elvezeteket :DD

Tuskó Hopkincs 2009.12.20. 21:56:27

Nahát, hogy már megin mire akarnak rávenni :-)

Tuskó Hopkincs 2009.12.30. 16:56:43

Kedves TB(és -né)!

Igazán nagy örömet okoztatok a 068671-es palack leszállításával. Paco velős összefoglalója igazán rátappintott a lényegre.

Kérlek, a továbbiakban is tedd fel háztartásod becses darabjaid ilyen vetélkedők fődíjául (de ha lehet, ne a hetedik kép légy te magad, az én állapotomban annak felismerése már nehézséget okoz), és köszönöm a többi játékosjelöltnek, hogy nem vettek részt a játékban. Továbbra sem érdemes, mivel szólok Freddy bátyámnak, hogy jól beszélje le őket.

Mindenkinek Boldog Új Évet
Tuskóék
süti beállítások módosítása