Érdekesseég, hogy az alkotó (egyben a képen látható modellünk) életének első kétharmadában nem volt hajlandó rózsaszínű ruhákat, kiegészítőket hordani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 komment

Címkék: kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr631736788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuskó Hopkincs 2010.02.07. 19:57:33

Cuki. Mind a kettő. Mármint a hajpánt is, meg a modell is :-)

Látom már, hogy TB hiánya milyen energiákat hoz ki ...

Gem 2010.02.07. 20:23:25

Úgy tűnik, hogy az alkotó (másodállásban modell) már nem emlékszik, hogy a családban neki volt az első színes (azaz nem fehér és nem sötétkék) (vastag, gyerek) harisnyája, ami történetesen rózsaszín volt, és az alkotó (aki akkoriban még inkább csak modell volt) kellő magabiztossággal hordta is. Nem is utálta, nekünk meg csorgott a nyálunk az irigységtől. Részben kárpótolt csak az a tény, hogy a saját lányomnak már sokkal több jópofa színű harisnyát tudtam venni. :-)

Gem 2010.02.07. 20:27:57

Jaj, és még eszembe jutott az a rózsaszín rátétekkel, fűzővel és kötővel ékesített fehér ruhácska, amelyhez rószaszín-fehér kockás kis kötény is tartozott, és amelyben Flóra is tarolt úgy kb. 3 évesen. Rengetegszer vívott ki magának modellünk ebben is elismerő pillantásokat.

öregördög 2010.02.07. 23:27:28

Szóval, néhány évvel ezelőtt egy hozzám közel álló vki megjegyzéseket tett a rózsaszínre, mint olyanra.Persze tagadja, és persze egy ideje állandóan azt hord.Én ma/tegnap is szeretem. De zavarba jöttem volna,ill.nehezen tudtam volna kimagyarázni magam, ha néhány héttel ezelőtt vki megkérdezte volna mi a kedvenc színem. Mert a köv.képpen néztem ki a kertben. Piros csizma, liláspiros gatya, bordós-piros mellény, a csizmától elütő piros pullóver...Csak a lényeget felejtettem el, nagyon czuki a hajpánt!!!

Conan Doyle 2010.02.08. 11:57:48

A modell tökéletes,a fejpánt remek.
...
A ruha választása gondolom nehézkes volt,ha a rózsaszín nem szerepel a ruhakészletében ,hogy pont megtalálja a kiállított darabhoz színben illőt :-)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.02.09. 09:16:57

@Tuskó Hopkincs: valamiben ki kellett elnem magam

@Gem: jo, hat akkor a (z ön)tudatos oltozkododes idoszakanak elso ketharmadaban. vagyis, amire emlekszem :)

@Conan Doyle: draga Sir, onnek hogy sikerult megirni egy olyan bravuros konyvet (tobbet), mint a Sherlock Holmes, ha nem veszi eszre azt a nüansznyi kulonbseget, hogy az "alkoto eltenek _elso_ ketharmadaban" tartozokodott a rozsaszin hasznalatatol? :) tehat siman belefer, hogy mostanra tele a gardrob az ilyen szep szinu ruhadarabokkal ;)

@öregördög: licsit gondolkodtam, hogy ki lehetett az a hozzad kozel allo vki. Aztan osszeraktam: megjegyzest tett+ utolag hevesen tagadja= csak egyvalaki lehet!! ;))))))) eltalaltam?

Best of the best 2010.02.09. 11:26:52

Nagyon aranyos fejkoto lett! Csak gratulalni tudok! :-)
Ha en is szeretnek egyett, olyan Avatar-os szinut?! Akkor lehet?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.02.10. 09:47:34

persze :) remelem, nem kobozzak el a repteren a horgolotumet...
süti beállítások módosítása