Nils Holgersonné 2010.04.21. 12:30

kieg.

es elfelejtettem a naplóból egy csomó apróságot, például hogy a hősi halált halt harangvirágjaink helyébe vettünk két cuki cserepet kövirózsákkal (tudom papa, hogy nálatok lett volna ingyen is, csak ezek olyan kis helyesek voltak!), remélem, ezek túlélnek minket (vagyis a gondoskodásunkat).

Aztán délután olvasgattam a kölcsönkapott feng shui könyvet, és az volt benne, hogy szúrós növényt semmi esetre se rakjunk a szerelem, házasság sarokba, persze mit gondoltok, hol van a konyhaablak? rohantam megsimogatni a kövirózsákat, hát, mondjuk nem kaktuszok, de azért tövise van az egyik félének, szőre meg a másiknak. mondjuk az elég puha.

Szóval ha mostanában megbomolna a helyőrség harmóniája, akkor tudjátok, miért. Addig meg élvezzük a zöldet. :)

 

 

És annyi elonye már volt a könyvnek, hogy vegso elhatarozasra jutottam az eloszobat tekintve - a lomtalanitas nem tur további halasztast. 

 

 

 

 

kép a tuja.hu-ról

aztán nehogy olyanokat írogassatok itt nekem, hogy persze, ha hiszek benne, akkor azért fog megromlani itt bármi is. Max a lekvár a hutoben.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr771939657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TáltosBandi 2010.04.22. 13:48:58

"Addig meg élvezzük a zöldet. :)"

:D

Gem 2010.04.22. 14:45:05

Túl fognak élni, ne aggódj. Indulj ki abból, hogy nálam ezerrel nőnek, nem lehet visszafogni sem őket, pedig mostanában korántsem látom el olyan figyelemmel a lakásunkat velünk megosztó élőlényeket, mint régebben.
süti beállítások módosítása