Evek ota figyelem, szoval nem a levegobe beszelek: manapsag olyan nagy divat lett arrol panaszkodni, hogy nincs mar negy evszak, csak tel, meg nyar, gagyisag, szar az egesz, fuj fuj, semmi sem jo.

(az mas kerdes, hogy a legtobb panaszkodo a kisujjat sem mozditja azert, hogy ne legyen globalis felmelegedes. tudom, hogy nem egy/keves emberen mulik, de legalabb a jo szandek meglehetne)

Szoval megy a panaszkodas, en meg direkt figyelem, es olyan szep tavaszaink, oszeink voltak az elmult evekben. Ezt masok hogy nem veszik eszre?

Peldaul most: nincs tul meleg, kicsit esos az ido. ez nem tel, de nem is nyar, kell a kiskabat. A mult honap kb ilyen volt. Fokozatos melegedes, esos, neha viharos. Neha huvosebb, neha naposabb. Eledo termeszet. Csak en latom, hogy hetek ota tavasz van?

Talan nem panaszkodni kene folyton, hanem neha korulnezni, kimenni a parkba, az erdobe, es nem fejet leszegve atrobogni az éven. Es akkor megint lesz 4 evszakunk.

3 komment

Címkék: tavasz mások

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr51955818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TáltosBandi 2010.04.27. 14:20:09

En is mindig panaszkodom. De en utalom az esöt, meg a hideget is. Meg kicsit a dögmeleget. Szoval nekem keves evszak valo. :)

weronique 2010.05.04. 15:16:28

Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe, "A hülyeség kora" című filmet! Nézzétek meg!
süti beállítások módosítása