Valami buborékosat kívántam este tízkor, (ez gyakran megesik egyébként) és csak redbull volt itthon, úgyhogy most negyed kettő fele is azt érzem, hogy el kellene menni gyúrni egyet. Szerencse, hogy a konditerem tizenegykor bezár, különben felkerekednék.

Édesanyám küldött egy családi köremailt ma este, (mostanra tegnap) amiben kétségbevonta szereplésemet egy koncerten, ahol állítólag énekelnem kellett volna.

Berakok ide egy kimerevített kockát a videóból.

Benne vagyoka téévében!

Hát el kell ismerni, nem a legjobb kép, de a feszült figyelem, és a merev koncentrálás a karmesterre, nincsenek jó hatással az arcizmokra. :)

Miost nem tudom eldönteni, hogy jóanyámnak a szeme, vagy a memóriája romlott meg az utóbbi két hétben mióta nem láttam?

Berakok ide egy másik videót erről a koncertről, itt nem látszódom egyáltalán, (persze én látom magam, hiszen tudom, hogy hol állok) viszont cserébe jó hangos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr202008986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2010.05.17. 10:10:09

*és kit érdekel a koncert?
*a kölykök hálátlanok, nem véletlenül maradtam vénlány!
*St. Mary Meadben az a szólás járja :"Egy rossz vélemény feledteti az összes többi jót!"
*ha harc,legyen harc!
*"Hallod-e, te bolond
Ahogy az ereimben lüktet a vér.
Rezeg az emberben minden atom,
És csak az téved el, aki él!
De ha csak dünnyödsz, mardosod magad,
És nyaldosod a sebeidet.
Ami ma még az ajtón bejön,
Holnap a kulcslyukon kimegy."

TáltosBandi 2010.05.17. 12:15:12

@missMarple: Engedje meg, hogy attól az olvasómtól idézzek, akit a legjobban szeretek, és akit úgy tisztel az egész szerkesztőség mintha az anyánk lenne.

"ezt nem kellett volna...öltek már kevesebbért is!"

ruju 2010.05.17. 13:14:38

"amiben kétségbevonta szereplésemet egy koncerten, ahol állítólag énekelnem kellett volna"

Khm, khm, ez a kép nem bizonyító erejű, illetve az, csak nem arra, amit te bizonygatsz, hiszen hát jól látható, hogy valóban nem énekelsz, pedig _énekelned kellett volna_ ... Ej-ej, talán kevesebbet kéne gyúrni! (hogy mi az öf., nem tudom, de biztos van)

:-D

ruju 2010.05.17. 13:16:07

Óóóó, a Carmina Burana, annyira, de annyira szeretném egyszer élőben, sóhaj-sóhaj

TáltosBandi 2010.05.17. 13:31:24

@ruju:basszus, azt hittem nem fogják kiszúrni. Feladat: karikázza be a képen a gyúrósokat, akik csak helykitöltőnek állnak ott.(A mellettem álló szemüveges srác nem gyúrós, ő csak szimplán elfelejtett belépni.)

TáltosBandi 2010.05.17. 13:33:50

@ruju: hát igen. Ezt élőben kell. A videón a huszadik másodperc kicsit emlékeztet valamire, amit itt most nem írok be, erkölcsös neveltetésemnek köszönhetően.
süti beállítások módosítása