Tőlem csak megjegyzések, kiegészítések, észrevételek várhatóak Kína ügyben, ezen nincs mit csodálkozni, ugyanis ez a munka könnyebik vége, amit imádok megfogni.

Szóval N.H.-né egy mondattal elintézett egy olyan epizódot, amin nekem órák alatt sikerült csak túltennem magam.

Történetesen, hogy bár együtt érkezett meg a zenekar a müncheni reptérre, és együtt is csekkoltunk be, két ember valahogyan nem szállt fel a repülőre hanem csak nézték ahogy felszállunk és integettek a gépnek.

Van ilyen dalunk csak vonattal

Hogy lehet, hogy senki nem vette észre, hogy ketten hiányoznak?

A szervező többször körbejárt, láttamozta a csapatot mégse vette észre, hogy ketten nincsenek fenn a gépen.

Később se, mikor megérkeztünk, aztán a határon se. Aztán a buszon valamelyik kínainak eszébe jut, hogy számoljuk meg a csoportot. Hiába, okosak ezek a kínaiak. (papír, lőpor, létszám) Kiderül, hogy ketten hiányoznak, de senki nem tudja kicsodák.

Nem fájt a hiányuk

Valahogy kinyomozzák, hogy kik hiányoznak, előkerül egy lista nevekkel, aki nem hallja a nevét az nincs itt. (Igen, ez is kínai furfang.)

Elérik őket, itt vannak a reptéren. Szerencse, ketten visszamennek őket keresni. Semmi eredmény. Visszahívás. Hol pontosan?

Jaa! Németországban. Aha. Nem baj. Repüljenek utánunk. Nem szeretnék hegedűs vagy bőgős lenni. Azért az első fuvolást hamarabb észrevették volna ha nincs ott. Ugye? Ugye?

Az igazsághoz és korrektséghez, tartozik, hogy ideírjam én is késtem már le repülőt, de Anyukám és tesóim rögtön észrevették, hogy nem vagyok a gépen, ugyanis ott álltak mellettem. Ha mi lekésünk egy gépet, akkor legalább családostul.

1 komment

Címkék: kína utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr652574894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2011.01.12. 21:46:04

7 ember játszik sárdobálóst, hancúr a Tisza partján, 1 eltűnik....
és senki nem tudja, ki az ?(Sodrásban 1964)

Na jó, nem a reptéren, de ez jutott eszembe.
süti beállítások módosítása